Quantcast

http://picasion.com/

Έρχεται στη Βέροια η Εύα Καϊλή

Πολιτική εκδήλωση με κεντρική καλεσμένη την Εύα Καϊλή θα πραγματοποιήσει το Κίνημα Αλλαγής στην Ημαθία. Όπως ανακοινώθηκε, η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου, στον πολυχώρο της «Εληάς». Η επίσκεψη της ευρωβουλευτού πραγματοποιείται ενόψει του 2ου Συνεδρίου του ΚΙΝ.ΑΛ. που θα γίνει στις 30-31 Μαρτίου. Με μεγάλο ενδιαφέρον, αναμένονται να συζητηθούν σοβαρά θέματα που αφορούν τόσο το τοπικό (δημοτικές και περιφερειακές εκλογές), όσο και το κεντρικό επίπεδο (αλλαγές συσχετισμών εντός του κόμματος, μετά την υπουργοποίηση του Άγγελου Τόλκα, αλλά και την διαγραφή του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου). Να υπενθυμίσουμε πως η Εύα Καϊλή έχει στενή σχέση με την Ημαθία, καθώς η μητέρα της κατάγεται από χωριό της Αλεξάνδρειας.

3 σχόλια:

  1. Συντρόφια, δεν σας σώζει τίποτα, όχι την Εύα να φέρετε, αλλά και την Ναόμι Κάμπελ να φέρετε, το πικρό ποτήρι θα το πιείτε μέχρι "άσπρο πάτο".
    Ας προσέχατε. Όταν σας τα λέγαμε (ότι πάμε κατά διαόλου, να το κλείσουμε το μαγαζί και να κάνουμε ένα καινούριο), ήμασταν γραφικοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να που τα παιδιά της Αλλαγής φοβούνται την Αλλαγή στο κόμμα τους και θέλουν να λέγονται προοδευτικοί. Όλοι τους προσπαθούν να διατηρήσουν ένα πτώμα για να εξασφαλίσουν την ύπαρξή τους. Αργά ή γρήγορα (στην περίπτωσή τους αργά) όλοι διαπιστώνουν ότι το πτώμα δεν ανασταίνεται. Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με το σκοπιανο φοβαμαι πως ο διαλος θα τους παρει όλους μαζι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ