Quantcast

http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα της η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το απόγευμα της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019 η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Βέροιας (ΛΕ.ΜΟ.Β). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα καινούρια γραφεία της Λέσχης, που βρίσκονται στην οδό Σταδίου 34, δίπλα από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.
Ένας όμορφος και ζεστός χώρος που έγινε με μεράκι και πολλή αγάπη για τη μοτοσυκλέτα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο αντιδήμωαρχος Θεόφιλος Κορωνάς, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, η Διευθύντρια του ΚΑΠΑ Αθανασία Γιαμουστάρη, το VESPA Club Βέροιας και πολλοί φίλοι της μοτοσυκλέτας οι οποίοι είναι πάντα δίπλα στη Λέσχη σε κάθε της δραστηριότητα.
Οι τυχεροί της εκδήλωσης ήταν ο Στέργιος Διαμάντης, ο Ηλίας Πραπαβάσης, πρόεδρος του VESPA Club Βέροιας και ο Δημήτρης Σολάκογλου, μέλος της ΛΕ.ΜΟ.Β.
Το ΔΣ ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους, με την υπόσχεση πως τα καλύτερα έρχονται.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ