Quantcast

http://picasion.com/

Δημόσια διαβούλευση για τις επιπτώσεις από την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου

Ο αγωγός «Κήποι Έβρου –Φλωροβούνι Θεσπρωτίας» και θα περνά από Αλεξάνδρεια και Βέροια
Ανακοίνωση μετά και την πρόσκληση που απευθύνει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και αφορά στο φάκελο «Διαβίβαση προς δημοσιοποίηση και διαβούλευση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Χερσαίο Τμήμα του Αγωγού Φυσικού Αερίου Υψηλής πίεσης ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κήποι Έβρου –Φλωροβούνι Θεσπρωτίας, εξέδωσε η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Βέροιας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.pkm.gov.gr/Ενημέρωση/Περιβαλλοντική Αδειοδότηση Έργων/Δημοσιοποιήσεις Περιφερειακού Συμβουλίου) και του Δήμου Βέροιας (www.veria.gr) αναρτήθηκε η Ανακοίνωση – Πρόσκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που αφορά στο φάκελο «Διαβίβαση προς δημοσιοποίηση και διαβούλευση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Χερσαίο Τμήμα του Αγωγού Φυσικού Αερίου Υψηλής πίεσης ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Κήποι Έβρου –Φλωροβούνι Θεσπρωτίας)» των Δήμων Αμφίπολης, Νέας Ζίχνης, Εμμανουήλ Παππά, Σερρών, Ηράκλειας της Π.Ε. Σερρών, του Δήμου Κιλκίς της Π.Ε. Κιλκίς, των Δήμων Ωραιοκάστρου, Χαλκηδόνας, Δέλτα της Π.Ε. Θεσσαλονίκης και των Δήμων Αλεξάνδρειας, Βέροιας της Π.Ε. Ημαθίας, με Περιβαλλοντική Ταυτότητα Έργου (ΠΕΤ) 1811002110, που ανήκει στην υποκατηγορία 1 της πρώτης (Α) κατηγορίας της 11ης ομάδας – Μεταφορά ενέργειας καυσίμων και χημικών ουσιών με α/α 01, με φορέα υλοποίησης του έργου : «IGI POSEIDON S.A.», προς ενημέρωση των πολιτών.

Η κατάθεση των απόψεων των πολιτών μπορεί να γίνει έως τις 06/03/2019, υποβάλλοντος το έντυπο Δ11, στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων (Π.Κ.Μ.) (τηλ 2313325550).

Ο Αντιδήμαρχος

Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος – Πολ. Προστασίας

Παπαδόπουλος Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ