Quantcast

http://picasion.com/

Τις αμέσως επόμενες μέρες τα de minimis, λέει ο Ουρσουζίδης

Η ολοκλήρωση του ελέγχου των δηλώσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ απομένει για να καταβληθούν τα χρήματα των αποζημιώσεων στους λογαριασμούς των αγροτών, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ουρσουζίδης. Διαβάστε αναλυτικά: “Καταβολή ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (De minimis) στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής επιτραπέζιων ροδακίνων νεκταρινιών και βιομηχανικών ροδακίνων που επλήγησαν από βροχοπτώσεις στις 27-28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018”
1. Στις 5.02.2019 εκδίδεται η απόφαση 5148/22513 του ΥΠΑΑΤ για δέσμευση πίστωσης ύψους 13.220.000,00 €.
2. Στις 6.02.2019 εκδίδεται ο Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας (Κ.Α.Δ.) με αρ. πρωτ. 6546 για τη δημοσίευση σε ΦΕΚ.
3. Στις 7.02.2019 δημοσιεύεται σε ΦΕΚ/ Β 315/07.02.2019 η απόφαση καταβολής του ποσού των 13.220.000,00 €.
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της πληρωμής - με την έκδοση ΦΕΚ - μετά από έλεγχο των δηλωθέντων ποικιλιών και εκτάσεων.
Είναι γνωστό ότι σε πολλές δηλώσεις ΟΣΔΕ δεν αναγράφονται οι ποικιλίες, άρα ο έλεγχος καθίσταται δυσχερής και χρονοβόρος.
Είναι επίσης γνωστό, ότι όλες οι δαπάνες που αφορούν σε διαχείριση Δημόσιου Χρήματος, υπόκεινται σε ενδελεχή έλεγχο από το Δικαστήριο του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.
Συνεπώς ο έλεγχος είναι και δίκαιος και επιβεβλημένος, ώστε να μην υπάρξουν ζητήματα κακοδιαχείρισης, αλλά και αδικιών σε βάρος των παραγωγών.
Κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα η καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους, αυτό θα γίνει μόλις ο ΟΠΕΚΕΠΕ ολοκληρώσει τον έλεγχο των δηλώσεων, τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Αθήνα 7.02.2015
Ουρσουζίδης Ν. Γιώργος
Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ

10 σχόλια:

  1. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. erga omnes που σας χρειαζετε οσους ψηφισατε τις ΠΡΕΣΠΕΣ!!
    οσα De minimis και να μοιρασετε αυτο που εγινε δεν ξεχνιεται στους αιωνες και θα το δειτε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικα και θα μπορουσε να γινει πολυ νωριτερα ολη αυτη η διαδικασια.Εχει γινει πια συνηθες ναην εχουμε καμια πιστοσυμη στα λεγομενα αφου ολα παιρνουν τη μια ανανολη μετα την αλλη.Εχει χαθει καθε αξιοπιστια πια......Τι ασχημο να μιλας και να μην σε πιστευουν πια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις καταντήσει δελτίο τύπου του ΟΠΕΚΕΠΕ ξεφτιλισμενε. Για τα προβλήματα του κλάδου και του νόμου τσιμουδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ;;; ΤΑ ΑΛΥΤΑ;;; ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ;;; ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;

      Διαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΚΟΛΤΟΥΜΠΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΑ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχως που εχουμε και σενα.Μας θυμιζεις τον συνχωρεμενο τον χατζηδημητριου, κατοπιν ενεργειων μου. Τρομαρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΑ ΑΝΤΕΧΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΎΜΕ ( ΤΙ ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΎΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ;;;; ΣΤΕΚΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ;;;;)ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ;;; ΔΥΣΚΟΛΑ!! ΑΡΕ ΤΣΙΠΡΑ!!! ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ.. .... ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και γιατί δεν πετάγεσαι ρε Γιώργη μεχρι το μπλόκο στην Κουλούρα να πας τα χαμπέρια στα παιδιά να χαρούν, να σε σφίξουν και το χέρι για τη Μακεδονία, και να ακούσεις τα μπράβο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΤΕΣ... ΚΟΤΕΣ... ΚΟΤΕΣ..." ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ KONTRA ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ