Quantcast

http://picasion.com/

Εγκρίθηκε το de minimis ύψους 13,2 εκατ. ευρώ για ροδάκινα και νεκταρίνια

Επιτέλους! Ανάσα για τους Αγρότες
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης, υπέγραψε την απόφαση έγκρισης για την πίστωση ύψους 13.220.000,00 €, για την “καταβολή ενισχύσεων ήσσονος σημασίας στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής
επιτραπέζιων ροδάκινων, νεκταρινιών και βιομηχανικών ροδάκινων που επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις 27-28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 στις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Πέλλας , Πιερίας, Κοζάνης, Τρικάλων, Λάρισας, Μαγνησίας, Καβάλας και Φλώρινας στα πλαίσια εφαρμογής του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1408/2013 της Επιτροπής (ΕΕΛ 352,24.12.2013,σ.9).

6 σχόλια:

  1. Λεφτά-Επιδοτήσεις υπάρχουν!
    Αγρότες,οι ιερές αγελάδες της Ελλάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θεωρείς ευνοημένο τον αγρότη που θα πάρει 200-300 ευρώ για την απώλεια όλης της παραγωγής του, τότε σου εύχομαι να γίνεις αγρότης και να παίρνεις τόσα κάθε χρόνο!

      Διαγραφή
  2. ναι ανισόρροπε διότι είναι οι μόνοι που παράγουν σε αυτή τη ριμάδα χώρα...
    εσύ τι παράγεις frendo espresso ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δωστε επιδοματα στους πακιστανους αλβανους κα λοιπους τεμπελοελληνες, μονο ετσι θα ερθει αναπτυξη,κι αφηστε τους αγροτες αυτοι δεν εχουν προβλημα τα χωραφια εχουν ραδικια μπολικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδω και πάρα πολλά χρόνια αυτές οι αποζημιώσεις ειναι ΄΄στάχτη στα μάτια΄΄, ΄΄κόκαλο΄΄,για να λέμε ότι κάτι μας έδωσαν και ότι κάτι πήραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ