Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επεισόδια σε διαδήλωση για την Μακεδονία παρουσία της Γεροβασίλη στην Πτολεμαΐδα

Ένταση επικράτησε σήμερα στην Πτολεμαΐδα με διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για το όνομα της Μακεδονίας, οι οποίοι προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στη Σχολή Πυροσβεστών όπου βρισκόταν η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.
Όπως αναφέρει το kozan.gr οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν, λόγω των αστυνομικών μέτρων, αρκετά μακριά από τις εγκαταστάσεις της Σχολής, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία.

 Σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να πλησιάσουν περισσότερο στη Σχολή Πυροσβεστικής, όμως απωθήθηκαν, με τη χρήση χημικών, από τις αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα από τις συμπλοκές υπάρχουν τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί και ένας πολίτης, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε απόσταση 400 μέτρων από την Υπουργό, έγιναν 2 συλλήψεις από την Ασφάλεια Κοζάνης.

Προσοχή: Στο βίντεο του kozanimedia.gr που ακολουθεί περιέχονται βωμολοχίες και υβριστικές εκφράσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ