Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βραβεύτηκε από το ΑΣΑΕΔ η Σοφία Ράλλη

Η τελετή βράβευσης των διακριθέντων αθλητών, αθλητριών και ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για τη χρονιά που πέρασε και που διοργανώνει το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 25
Φεβρουαρίου στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας. Ανάμεσα στους αθλητές που βραβεύτηκαν, ήταν και η δική μας, Σοφία Ράλλη. Η Ναουσαία πρωταθλήτρια αλπικού σκι, βραβεύεται από το ΑΣΑΕΔ επί σειρά ετών για τις διακρίσεις της σε διεθνείς αγώνες, κάνοντας περήφανους όχι μόνο τους Ημαθιώτες και τους Έλληνες αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου και υπηρετεί ως Λιμενοφύλακας.

Η Σοφία έβγαλε για λίγο τη στολή του σκι και φόρεσε τη στολή της Λιμενοφυλάκου, για να παραλάβει συγκινημένη το βραβείο της από τον αρχηγό του ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, για την κατάκτηση της 2ης θέσης σε διεθνή αγώνα κατάβασης και την τιμή που της έγινε να είναι σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην PyeongChang της Νότιας Κορέας.

Για όσους δε γνωρίζουν την άλλη ιδιότητά της, η Σοφία ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, πέρασε μέσω ΑΣΕΠ στο Λιμενικό Σώμα, ενώ αυτή τη στιγμή υπηρετεί στο Λιμενικό Σταθμό Ευδήλου Ικαρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ