Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ApoPou: Ψωνίστε φθηνότερα από 1000+ καταστήματα

Μέρα με την μέρα γίνεται πιο γνωστό το shopping με επιστροφή χρημάτων. Δηλαδή ψωνίζοντας μέσω συγκεκριμένων ιστοσελίδων λαμβάνεις cashback από τις αγορές σου. Σε συνδυασμό με εκπτωτικά κουπόνια μπορείς να εξοικονομήσεις από 30% έως 50%. Το apopou.gr είναι η μοναδική πλατφόρμα στην
Ελληνική αγορά, που συνδυάζει online κουπόνια, εκτυπώσιμα κουπόνια και επιστροφή χρημάτων από online αλλά και φυσικά καταστήματα. Περισσότερα από 1000 Ελληνικά, Ευρωπαϊκά αλλά και κινέζικα καταστήματα σε περισσότερες από 100 κατηγορίες όπως online supermarket, καταστήματα ρούχων, καταστήματα ηλεκτρονικών, αεροπορικές εταιρίες αλλά και πλατφόρμες κρατήσεων.

Online supermarket

Οι αγορές από τα online supermarket έχουν αύξηση περισσότερο από 20% χρόνο με χρόνο και η αύξηση αυτή θα συνεχίζετε. Στο apopou,gr θα βρείτε όλα τα κουπόνια του αβ βασιλόπουλου σε συνδυασμό με επιστροφή χρημάτων. Επίσης θα βρείτε και άλλα δημοφιλή Σούπερ Μάρκετ όπως το e-fresh το caremarket ενώ το κρητικός supermatket είναι στην τοπ τετράδα του apopou.

Καταστήματα ρούχων

Περισσότερο από 30% των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου έχει αγοράσει ρούχα και αξεσουάρ ρούχων online. Αρκετοί όμως ψώνισαν φθηνότερα από καταστήματα όπως το cosmos sport , myshoe , Yoox και factory outlet ενώ για φθηνότερα προϊόντα ομορφιάς πολλοί έχουν χρησιμοποιήσει τις προσφορές του attica beauty.

Καταστήματα ηλεκτρονικών 

Προσφορές public, κουπόνια media markt και crazy sundays από το e-shop όλα με επιστροφή χρημάτων. Ενώ θα βρείτε και πολλά καταστήματα του εξωτερικού όπως το aliexpress, tiny deal και banggood.

Αεροπορικές εταιρείες & πλατφόρμες κρατήσεων

Εάν θα ταξιδέψεις το apopou θα σου εξοικονομήσει χρήματα στο επαγγελματικό η το ταξίδι αναψυχής που θα κάνεις. Η aegean airlines και η ryan air είναι μερικές από τις αεροπορικές εταιρείες που φιγουράρουν στο apopou. Για κράτηση ξενοδοχείου μπορείς να επιλέξεις περισσότερες από 10 πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένου του hotels.com αλλά και του booking.com . Ενώ για όσους θα μεταβούν στα νησιά μπορούν να κάνεις την κράτηση εισιτηρίου από το lets ferry η το ferry bookings.

To apopou είναι εύκολο στην χρήση και μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει από το λάπτοπ, το τάμπλετ ή το κινητό του. Η εγγραφή στο apopou δεν είναι υποχρεωτική για να χρησιμοποιήσεις τα εκπτωτικά κουπόνια. Για να λάβεις όμως επιστροφή χρημάτων πρέπει να κάνεις εγγραφή. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και με την εγγραφή σου μπορείς να ενημερώνεσαι τακτικά μέσω email για τις καλύτερες προσφορές, εκπτώσεις και εκπτωτικούς κωδικούς μόλις κυκλοφορήσουν, ώστε να κάνεις τις πιο συμφέρουσες αγορές τη σωστή στιγμή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ