Quantcast

http://picasion.com/

Βίος και πολιτεία ο 19χρονος βιαστής ανήλικης στην Κοζάνη - Διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία!

Είχε συλληφθεί πριν ένα χρόνο
Βίος και πολιτεία αποδείχθηκε ο αδίστακτος 19χρονος που συνελήφθη στο σπίτι του στα Κοίλα Κοζάνης τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, δυο ώρες αφ’ ότου απείλησε με μαχαίρι και βίασε μια ανήλικη στην περιοχή «Πλατάνια». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο νεαρός, που είναι και μαθητής, αποδείχθηκε πως διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία της περιοχής! Για το λόγο αυτό μάλιστα, ένα χρόνο πριν, είχε συλληφθεί μαζί με τον αδελφό του και μια ακόμη νεαρή κοπέλα, ενώ του έχει επιβληθεί απαγόρευση να πλησιάζει σε άλλα σχολικά συγκροτήματα πλην του δικού του.

Ήταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 19χρονος ακολούθησε την 17χρονη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου που επέστρεφε στο σπίτι της και υπό την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε στην πυλωτή μιας οικοδομής όπου την υποχρέωσε σε σεξουαλική επαφή παρά την θέλησή της. Στη συνέχεια πήρε και το κινητό της απειλώντας ώστε να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβη. Ευτυχώς η ανήλικη ενημέρωσε αμέσως τους γονείς της που κατήγγειλαν στην Αστυνομία το βιασμό. Η λεπτομερής περιγραφή του δράστη από την ανήλικη, καθότι τον γνώριζε φυσιογνωμικά, οδήγησε τους Αστυνομικούς στην ταυτοποίησή του και την άμεση σύλληψή του. Ο 19χρονος ομολόγησε την πράξη του, υπέδειξε που είχε κρύψει το μαχαίρι και το κινητό της ανήλικης και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ