Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θυμάστε το ζευγάρι από την Πτολεμαΐδα και τη χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου στη Βέροια;

Ο Κώστας και η Αργυρώ μας έστειλαν το βιντεάκι τους!
Ο Κώστας και η Αργυρώ, είναι το νεαρό ζευγάρι από την Πτολεμαΐδα, που πριν από λίγες μέρες μας συστήθηκε μέσω του veriotis.gr, με αφορμή την πιο παραμυθένια και χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου που έγινε στη
Βέροια (δείτε εδώ). Η πόλη μας μπορεί πλέον να έχει σημαδέψει την κοινή τους ζωή, με τη γλυκιά ανάμνηση από την πρόταση γάμου να τους συνοδεύει για πάντα, ευτυχώς όμως, ο Κώστας, που τα οργάνωσε όλα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, φρόντισε οι εικόνες αυτές να μείνουν χαραγμένες, όχι μόνο στη μνήμη τους, αλλά σε φωτογραφίες και ένα υπέροχο βίντεο.
Το ζευγάρι, έπειτα από την όμορφη έκπληξη της παραμονής των Χριστουγέννων, επέστρεψε στον τόπο του «εγκλήματος», τη Βέροια, ανέβηκε στο Σέλι, όπου εκεί με τη βοήθεια του Andronikos Barpas, «συνεργού» του Κώστα σε όλην έκπληξη προς την Αργυρώ, δημιούργησαν ένα τρυφερό βίντεο, ντυμένο, τόσο με πλάνα από τη βραδιά της πρότασης γάμου, όσο και με μαγευτικά πλάνα από το χιονισμένο χιονοδρομικό. And they lived happily ever after... Απολαύστε το βίντεο (επιλέγοντας την αναπαραγωγή του μέσω youtube):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ