Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ζευγάρι ηλικιωμένων διακινούσε ηρωίνη - Δεχόταν μετρητά και λίρες!

Συνελήφθησαν χθες (8 Ιανουαρίου 2019) το μεσημέρι, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 71χρονος ημεδαπός και η 63χρονη ημεδαπή σύζυγός του, για διακίνηση ναρκωτικών. Ειδικότερα, με τη
συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε δύο οικίες τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

· μία συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 308 γραμμαρίων, επιμελώς κρυμμένη μέσα σε γύψινο τμήμα οροφής
· 30 χρυσές λίρες, κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 3.950 ευρώ, ως προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών, κρυμμένα σε χώρο υπνοδωματίου.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

1 σχόλιο:

  1. Ὅποια οἰκογένεια ἔχει τοξικομανῆ στοὺς κόλπους της ξεπουλάει ὅ,τι ἔχει καὶ δὲν ἔχει γιὰ νὰ ἱκανοποιήσῃ τὸ ὀλέθριο πάθος του. Θησαυρίζουν ἔτσι οἱ ἔμποροι τοῦ θανάτου, ἀλλὰ καὶ νὰ μὴ τοὺς πιάσουν, φωτιὰ στὸν κόρφο τους βάζουν._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ