Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλειστά τα Σχολεία σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που συνοδεύεται από έντονη χιονόπτωση και ο παρατεταμένος παγετός που επικρατεί στην περιοχή μας τις τελευταίες ημέρες, θα κρατήσουν για ακόμα μια ημέρα τουλάχιστον τα σχολεία του νομού μας κλειστά. Ανακοίνωση για διακοπή των μαθημάτων την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 εξέδωσαν, πέρα από το δήμο Βέροιας και οι δήμοι Νάουσας και Αλεξάνδρειας. Συγκεκριμένα, οι ανακοινώσεις των Δημάρχων αναφέρουν τα εξής:

Δήμος Νάουσας
Αύριο Πέμπτη 10-1-2019 θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των Δ.Ε. Νάουσας, Ανθεμίων και Ειρηνούπολης του Δήμου Η.Π. Νάουσας, λόγω της χιονόπτωσης και του ολικού παγετού που επικρατεί.

Δήμος Αλεξάνδρειας
Τη διακοπή των μαθημάτων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου μας, για την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων και ειδικότερα λόγω χιονόπτωσης, χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ