Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Ζάεφ συναντήθηκε με τον Σόρος

Συνάντηση με τον Τζορτζ Σόρος είχε ο Ζόραν Ζάεφ στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός. Τη συνάντηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter. Όπως έγραψε, οι δυο τους αντάλλαξαν ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των
Σκοπίων και του Open Society του μεγαλοεπενδυτή, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς. «Η ένταξη της “Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολογήθηκαν ως βασικά βήματα που παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια για τη χώρα και την περιοχή, ανοίγοντας την πόρτα για νέες ξένες επενδύσεις, για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών», αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης της πΓΔΜ.
Δείτε την σχετική φωτογραφία:

3 σχόλια:

  1. Ο φωτογράφος είναι ο Τσίπρας. Κουβαλούσε και τα νερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἡ σιωνιστικὴ ἐπιβουλὴ κατὰ τῆς Μακεδονίας μὲ ὄχημα τὸν ψευδομακεδονισμὸ τῶν ἐκ Σκοπίων Βουλγάρων νεοκομιτατζήδων καὶ ἐπιγόνων τοῦ κομμουνιστοῦ δικτάτορος Τίτο καλὰ κρατεῖ. Ἑβραῖοι, θὰ μείνετε πάλι μπουκάλες, ὅπως ἄλλοτε, μὲ τὸν ἄθλιο Μπεναρόγια.

    #Ἡ_Μακεδονία_εἶναι_μόνον_μία_καὶ_εἶναι ἑλληνικὴ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ: ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΕΦΗΣΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΕΣ ΄΄ΚΑΡΕΚΛΕΣ΄΄ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ... ΠΟΙΟΥΣ;;;;ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!ΤΟΥΣ νανους

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ