Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χιόνια το Σάββατο στην Ημαθία - Διαβάστε τις προβλέψεις για Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια

Πτώση της θερμοκρασίας και επιστροφή του χιονιά θα είναι τα χαρακτηριστικά του «Φοίβου»
Βροχές, καταιγίδες ακόμα και χιόνια στην Ημαθία φέρνει ο «Φοίβος» που θα επηρεάσει όλη τη χώρα τα επόμενα 24ωρα. Σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια τα χιόνια που δεν έχουν λιώσει στα «ανήλια» προδίνουν κι άλλο χιόνι, το οποίο αναμένεται να πέσει το Σάββατο, καθώς η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση. Έτσι λοιπόν στη Βέροια για αύριο προβλέπεται βροχή και θερμοκρασία από 7 έως 13 βαθμούς κελσίου, ενώ την Παρασκευή θα συνεχιστεί το ίδιο σκηνικό με τη θερμοκρασία να πέφτει ακόμα περισσότερο και να κυμαίνεται από 4 έως 7 βαθμούς. Το Σάββατο η Βέροια θα ξυπνήσει με χιόνι, καθώς η χιονόπτωση αναμένεται να ξεκινήσει το πρωί και η θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 5 βαθμούς κελσίου.

Βροχή αναμένεται για αύριο στη Νάουσα με τη θερμοκρασία από 6 έως 11 βαθμούς, ενώ για την Παρασκευή προβλέπεται χιονόνερο και τον υδράργυρο από 3 έως 5 βαθμούς. Λευκός επισκέπτης για τη Νάουσα το Σάββατο και τη θερμοκρασία από 0 έως 3 βαθμούς κελσίου.

Τέλος για την Αλεξάνδρεια προβλέπεται καταιγίδα για αύριο και θερμοκρασία από 7 έως 12 βαθμούς κελσίου. Την Παρασκευή αναμένεται βροχή και θερμοκρασία από 5 έως 8 βαθμούς, ενώ χιόνι θα πέσει στην περιοχή μετά το μεσημέρι του Σαββάτου. Η θερμοκρασία στην Αλεξάνδρεια το Σάββατο θα κυμανθεί από 1 εως 5 βαθμούς κελσίου.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ