Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με στόχο τη νίκη στην ΧΑΝΘ ο Φίλιππος

Ντέρμπι προμηνύεται στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα του Σαββάτου (18:00), με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης. ΧΑΝΘ και Φίλιππος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην αυλαία του δεύτερου γύρου, στο αθλητικό κέντρο «Μίμης Τσικίνας» με τους δύο βαθμούς να αποτελούν
πολύτιμο έπαθλο. Η ΧΑΝΘ βρίσκεται στη 11η θέση με 4 βαθμούς, στο στρατόπεδό της θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τη νέα χρονιά και η αυριανή αναμέτρηση συγκαταλέγεται σε εκείνες που είναι εντός των δυνατοτήτων της Αδελφότητας για ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς ο Κώστας Τούτσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ιωαννίδη, Μπαϊρλή, αλλά όπως τονίζει ο Νίκος Σαρηγιαννίδης «για εμάς αυτός ο αγώνας είναι τελικός των τελικών. Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι τριών ταχυτήτων και με τις ομάδες της τρίτης ταχύτητας πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας συγκομιδή».

Και στον Φίλιππο, που βρίσκεται στην 9η θέση με έξι βαθμούς, υπάρχουν προβλήματα. Ο Τάσος Τσαμουρίδης είναι τραυματίας και θα λείψει, πριν λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε η παραχώρηση του Χαραλαμπίδη στο Διομήδη, ενώ ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Στάχιγια Πόποβιτς αναμένεται αύριο στην Ελλάδα και εφόσον ολοκληρωθούν έγκαιρα οι διαδικασίες αναμένεται να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες στο γήπεδο.

«Στην προσπάθεια που κάνουμε φέτος δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Σε κάθε αναμέτρηση πρέπει να πολεμάμε, να βγάζουμε ενέργεια και να έχουμε ενθουσιασμό στο παιχνίδι μας. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα για να πάρουμε βαθμολογική ανάσα και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης», επισήμανε ο Θάνος Κωστακίδης. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Πατιός – Τσιάνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ