Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Αχνίζει» η Βέροια...

Πυκνή ομίχλη και στην Εγνατία
Η Σοφία, ο Τηλέμαχος και η Υπατία επισκέφθηκαν διαδοχικά την πόλη μας, αφήνοντας πίσω τους τόνους χιόνι, πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις, αρκετούς βαθμούς Κελσίου κάτω από το μηδέν αλλά και υπέροχες εικόνες από μια κατάλευκη Βέροια. Σήμερα, από νωρίς το πρωί και μετά από πολλές ημέρες, άρχισε να κάνει την εμφάνισή του ο ήλιος στο Βεροιώτικο ουρανό, λιώνοντας τα χιόνια και ανεβάζοντας τη θερμοκρασία, δημιουργώντας ένα χαμηλό στρώμα ομίχλης που απλώθηκε πάνω από τον κάμπο της Βέροιας, κάνοντάς τον να μοιάζει σαν ένα τεράστιο καζάνι που άρχισε να ζεσταίνεται και να... αχνίζει!
Ατμοσφαιρικές εικόνες, που εγκυμονούν όμως πολλούς κινδύνους στην κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς, όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες, το πέπλο της ομίχλης που έχει «καθίσει» χαμηλά στην Εγνατία Οδό είναι πολύ πυκνότερο και η ορατότητα πιθανόν να είναι πολύ περιορισμένη. Δείτε φωτογραφίες:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ