Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Βέροιας - Απέκτησε Πάντο

Τον τερματοφύλακα που αναζητούσε για να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες Κοντογουλίδη και Μπλατσιώτη βρήκε η Βέροια. Πρόκειται για τον 22χρονο Κοζανίτη Γιάννη Πάντο, ο οποίος έχει ύψους 1.98 μέτρα και θεωρείται από τους εξελίξιμους γκολκίπερ. Ο Πάντος, που ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με τη
«Βασίλισσα», έμεινε ελεύθερος από τον Μακεδονικό Σιάτιστας, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε και στον Μακεδονικό Κοζάνης. Είναι το τρίτο απόκτημα για τους «κυανέρυθρους», μετά τους Μεληκιώτη και Ταϊρη, με τους ανθρώπους της ομάδας να αφήνουν ένα μικρό παραθυράκι για μία ακόμα μεταγραφή, αν προκύψει κάτι αξιόλογο.
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας μπήκε στην τελική ευθεία, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, πλην του τραυματία Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ