Quantcast

http://picasion.com/

Έκοψε Βασιλόπιτα το θεατρικό εργαστήρι της Μητρόπολης Βέροιας

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Θεατρικού Εργαστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, στην έδρα του στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα, παρουσία
μεγάλου αριθμού των μελών και συνεργατών του. Στην αρχή πραγματοποιήθηκε προβολή παλαιότερης παραγωγής του Θεατρικού Εργαστηρίου και ακολούθησε γεύμα, ενώ στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα μέλη και τους συνεργάτες του Θεατρικού Εργαστηρίου και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι παραγωγική με πολλές νέες παραστάσεις.

Το «Θεατρικό Εργαστήρι» της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ιδρύθηκε το 1995 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας στο πλαίσιο της πνευματικής του μέριμνας για τους νέους και τις νέες της Μητροπόλεώς μας. Μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει πολλές θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα και εκδηλώσεις μέλους και λόγου θρησκευτικού, εθνικού και παιδαγωγικού περιεχομένου όπως: «Απόστολος Παύλος», «Παύλος Μελάς», «Άγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος», «Γυναίκες της πίστης και του αγώνα», «Το πνεύμα των Χριστουγέννων», «Τρεις Ιεράρχες ήρωες, μάρτυρες, διδάσκαλοι», «Γνωριμία με τον Άγιο Βασίλειο», «Δαβίδ και Σαούλ, Ειρήνη και Πόλεμος», «Ο Ληστής των Χριστουγέννων», «Άγιος Λουκάς, εργάτης στον αμπελώνα του Κυρίου», «Χριστούγεννα στις Κατακόμβες».





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ