Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρεπορτάζ του veriotis.gr μέσα από ταξί της Βέροιας - Αυξημένο το... χιονισμένο μεροκάματο

Η κακοκαιρία ανέβασε την πελατεία - Εξυπηρετούνται με ασφάλεια όλα τα περιστατικά
Αυξημένη είναι η πελατεία στα ταξί, τις τελευταίες δυο ημέρες, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού που επικρατούν στην περιοχή μας. Τα ταξί της Βέροιας αποτελούν μια ασφαλή λύση για τις
ημέρες του χιονιά, τόσο από και προς το κέντρο όσο και για μεγαλύτερες αποστάσεις, καθώς διαθέτουν στο σύνολό τους χιονολάστιχα, ενώ είναι εφοδιασμένα με αλυσίδες για παν ενδεχόμενο. Πολύς ήταν ο κόσμος που επέλεξε να μετακινηθεί με ταξί, είτε γιατί δεν μπορούσε να κινήσει το αυτοκίνητο, είτε λόγω κινδύνου ατυχήματος από την ολισθηρότητα των πεζοδρομίων, με αποτέλεσμα ο χιονιάς να φέρει και «άσπρη μέρα» στα ταμεία των οδηγών ταξί.

Ο «Βεροιώτης» επιβιβάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από την πιάτσα στην οδό Μ. Καρακωστή, στο ταξί του κ. Γιώργου, που μας μετέφερε, πέρα από τον προορισμό μας και στο κλίμα των ημερών του κατά τα άλλα πολύπαθου κλάδου του.

31 χρόνια στο τιμόνι βρέξει - χιονίσει

Αυξημένη η πελατεία και στο ταξί του κ. Γιώργου, που όπως ανέφερε στο veriotis.gr είχε να δει τέτοια κίνηση, με τους πελάτες να περιμένουν ουρά στις πιάτσες, πολλά χρόνια... «Από τότε που η πιάτσα ήταν στην Ιπποκράτους», είπε χαρακτηριστικά, ενώ η κίνηση αυτή μεταφράστηκε και ως αύξηση στο ταμείο τόσο το δικό του όσο και των συναδέλφων του που αυτές τις μέρες βγήκαν στο δρόμο για το... χιονισμένο μεροκάματο.

Δύσκολο το μεροκάματο μέρα - νύχτα πίσω από το τιμόνι και ειδικά σε δύσκολες συνθήκες, όπως αυτές που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στην πόλη και στις γύρω περιοχές. Όμως, όπως μας ανέφερε ο κ. Γιώργος, τα ταξί ήταν επί ποδός για να εξυπηρετήσουν όλα τα περιστατικά, ακόμα και εκτός Βέροιας. «Τα ταξί της Βέροιας κατάφεραν να εξυπηρετήσουν σχεδόν στο σύνολό τους όλους τους πελάτες τους, με μια μικρή δυσκολία σε πολύ ανηφορικούς δρόμους όπως αυτόν στο Πανόραμα, που και εκεί αν τέλει εξυπηρετήθηκαν. Όλα τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με χιονολάστιχα, για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε με ασφάλεια τους πελάτες μας. Πέρα από τις διαδρομές από και προς το κέντρο της Βέροιας, εξυπηρέτησα άνετα και πελάτες εκτός πόλης, όπως πχ στην Κουμαριά, χωρίς να χρειαστεί αλυσίδες σε κάποια διαδρομή». 

Προσοχή στον παγετό κατά τη διάρκεια της νύχτας

Μπορεί η χιονόπτωση να σταμάτησε αλλά οδηγοί και πεζοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ο κίνδυνος του παγετού παραμονεύει. Η κίνηση στους δρόμους ενδεχομένως κατά τη διάρκεια της νύχτας, ακόμα και αύριο το πρωί, να είναι επικίνδυνη, λόγω των νυχτερινών χαμηλών θερμοκρασιών που θα παγώσουν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Επειδή ο κίνδυνος δεν έχει περάσει, καλό θα ήταν οι πολίτες να επιλέξουν την ασφαλή μετακίνηση που προσφέρουν τα ταξί της πόλης μας.

1 σχόλιο:

  1. ΚαποιΚά ταξιτζγδες της Βέροιας είναι πολύ αγενεια και όχι δεν σε εξυπηρετούν όπως θα έπρεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ