Quantcast

http://picasion.com/

Πώς θα λειτουργήσουν την Κυριακή τα Χιονοδρομικά της Ημαθίας (Σέλι και 3-5 Πηγάδια)

Στα Πηγάδια όλες οι πίστες ανοιχτές - Λούκι και Ασούρμπασι στο Σέλι
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στα δύο χιονοδρομικά κέντρα της Ημαθίας, με το χιόνι να πέφτει ως μάννα εξ ουρανού στις πίστες! Σύμφωνα με τις ως τώρα επίσημες
ανακοινώσεις, τα 3-5 Πηγάδια αύριο Κυριακή θα λειτουργήσουν με τις μηχανές στο φουλ, καθώς όλες οι πίστες θα είναι στρωμένες, πατημένες και έτοιμες να υποδεχτούν τους χιονοδρόμους. Και στο Σέλι υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, θα λειτουργήσει σίγουρα ο διθέσιος εναέριος και τα baby-lift, ενώ από πίστες σίγουρα θα είναι ανοικτό το Λούκι, οι παιδικές και οι πίστες του Ασούρμπασι.

Φυσικά, τόσο στο Σέλι όσο και στα 3-5 Πηγάδια τα καταστήματα ενοκιάσεων και τα σαλέ θα είναι ανοικτά, έτοιμα να υποδεχτούν χιλιάδες επισκέπτες. 

Συνιστάται προσοχή στους οδηγούς, αφού οι δρόμοι μπορεί να καθαρίζονται διαρκώς αλλά τα χιονολάστιχα και οι αλυσίδες πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμα στο βουνό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ