Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (14/1-20/1)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2018, η εβδομάδα μας ξεκινά αισιόδοξα, με το Εξάγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς! Η όψη αυτή, θα ξυπνήσει συναισθήματα και επιθυμίες της καρδιάς, που πρέπει να εκφραστούν με κάθε τρόπο! Οι επαφές μας, τα λόγια που θα ανταλλάξουμε, οι σκέψεις και οι μετακινήσεις μας, χαρακτηρίζονται από συναισθηματική ικανοποίηση, ευαισθησία, ρομαντισμό, συναίσθημα, τρυφερότητα και γλυκύτητα! Θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας και άλλοι να πετύχουμε σε καλλιτεχνικές ή δημιουργικές δραστηριότητες! Η ισχυρή διαίσθηση μας, θα μας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις και συμπεριφορές! Προσοχή μόνο στις υπερβολές, ώστε να μην εξιδανικεύσουμε καταστάσεις, πρόσωπα και γεγονότα!

♈ Κριός

Γενικά

Μία σημαντική ανάσα ανανέωσης και αισιοδοξίας παίρνεις επιτέλους από αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Κριέ. Την Δευτέρα έχεις την έμπνευση, την πίστη και την διάθεση να ασχοληθείς με όλες τις προβληματικές καταστάσεις της ζωής σου και να βρεις λύση. Υπάρχουν χαρούμενα νέα που σου προκαλούν ανακούφιση – ιδιαίτερα για θέματα επαγγελματικά - με το εξάγωνο Ερμή - Ποσειδώνα. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, πυρπολεί τον ερωτισμό σου αυτή την Παρασκευή και μπορώ να πω ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου! Κάποιες ανατροπές σχεδίων είναι μέσα στο πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η κοινωνική σου ζωή μπαίνει σε μία καλύτερη πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιθυμείς να κάνεις αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή και να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τα σχέδιά σου! Κριέ, είσαι από τους ευνοημένους της εβδομάδας, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του Μαρτίου με αρχές Απριλίου, αφού σε επηρεάζει το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Άρη. Ένας νέος έρωτας μπορεί τώρα να σε συναρπάσει αν είσαι χωρίς ταίρι. Ευκαιρίες απόδρασης από την ρουτίνα και την στασιμότητα δίνονται σε εσένα που είσαι ήδη σε μία σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα ξεκινά με έμπνευση, αλλά και πίστη στις ικανότητές σου αλλά και στις προοπτικές που ανοίγονται στα επαγγελματικά σου! Υπάρχουν επικοινωνίες που σου δίνουν λύσεις σε εργασιακά ζητήματα, ιδιαίτερα ως το μέσο της εβδομάδας. Η επιμονή στους στόχους σου θα σε βοηθήσει να έχεις μία σημαντική διάκριση για την οποία είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις και θυσίες. Τα οικονομικά σου δεν παρουσιάζουν σημαντική μεταβολή!

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα είναι πιο ανάλαφρη, κοινωνική, με περισσότερες ευκαιρίες για να προχωρήσουν τα προσωπικά σου σχέδια, αλλά και με πιο θετικές εξελίξεις γα τα οικονομικά σου! Την Δευτέρα έχεις κάποιες επικοινωνίες που σου δίνουν ικανοποίηση και σε βοηθούν αγαπητέ Ταύρε να εκπληρώσεις κάποια σχέδιά σου (ιδιαίτερα αν έχει γεννηθεί τέλη Απρίλη με αρχές Μάη). Η εργασία σου, εξελίσσεται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς όλη την εβδομάδα και σε βοηθά να μαζέψεις τα σπασμένα των οικονομικών σου. Με την σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα αυτή την Παρασκευή, εστιάζεσαι σε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να οργανώσεις τα μετέπειτα βήματά σου, κάποια έγγραφα ή κάποιες ειδήσεις σου δημιουργούν ανησυχία ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Στα αισθηματικά λειτουργείς ασυγκράτητα, παθιασμένα και κτητικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα θέλεις όλα ή τίποτα αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ταύρε... Ο ερωτισμός σου είναι έντονος, όμως σε πιάνουν και οι Ταυρίσιες ζήλειες που χαλούν για λίγο το όμορφο σκηνικό . Προσπάθησε να μην βάζεις στο μυαλό σου ιδέες που δεν φεύγουν με τίποτα και καταπολέμησε τις ανασφάλειές σου! Ίσως λειτουργήσεις αρκετά έκρυθμα προς το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα λόγω της κούρασης που έχεις. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, προσπάθησε να μην αναμοχλεύεις καταστάσεις του παρελθόντος και δες ότι σου δίνονται οι ευκαιρίες για να πας παρακάτω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα σου δίνει την ευκαιρία να συγκροτήσεις καλύτερα τα επαγγελματικά σου σχέδια, δεν λείπει όμως και το συνεχές τρέξιμο με πολλαπλές υποχρεώσεις που ανοίγονται τώρα. Ο ελεύθερος χρόνος σου είναι περιορισμένος , όμως οι επιδόσεις σου άριστες και οι προοπτικές που ανοίγονται είναι καλές. Επιπλέον αυτή την εβδομάδα έχεις και την ευκαιρία διεκπεραίωσης οικονομικών εκκρεμοτήτων, ενώ κάποιο «δώρο» θα σου δώσει ανάσα στα οικονομικά!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Μία κοινωνική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Δίδυμε. Δίνεις μεγάλη έμφαση και έχεις σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεών σου, φιλικών και αισθηματικών. Την Δευτέρα εστιάζεις την προσοχή σου σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά και μπορώ να πω ότι σου δίνεται η στήριξη και η βοήθεια για να οργανώσεις καλύτερα τις εκκρεμότητές σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που κορυφώνεται την Παρασκευή αλλά σε επηρεάζει όλη την εβδομάδα, φέρνει το άνοιγμα και τη νέα προοπτική για την έναρξη νέων σχέσεων και συνεργασιών ... κινητοποιήσουν λοιπόν. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Σημαντικό είναι να υπερασπιστείς αυτή την εβδομάδα τα δικαιώματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απολαμβάνεις την ζεστασιά της συντροφικότητας και κάνεις όνειρα και σχέδια για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής αγαπητέ μου Δίδυμε. Είσαι σε σχέση; Το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου είναι θερμό και περνάς όμορφες στιγμές σχεδιάζοντας κοινά πράγματα με το ταίρι σου! Δεν είσαι σε σχέση; Κινητοποιήσου γιατί το με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη είναι η ευκαιρία σου για μία νέα ερωτική γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν συζητήσεις, συναντήσεις και επικοινωνίες στο ξεκίνημα της εβδομάδας που σε βοηθούν να προχωρήσεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια. Σημαντική είναι και η στήριξη που δέχεσαι από συλλογικά περιβάλλοντα, ή απλά οι μέρες που ακολουθούν σε κάνουν να βρίσκεσαι αρκετά «δημοφιλής» και «περιζήτητος» στο χώρο που κινείσαι επαγγελματικά. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι ευάλωτα και είναι σημαντικό να μην αμελήσεις τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους (δάνεια, τράπεζες, εφορία κλπ)

♋ Καρκίνος

Γενικά

Το ξέρω Καρκινάκι μου έχεις κουραστεί τον τελευταίο καιρό μετά τις αλλεπάλληλες ταλαιπωρίες που πέρασες, όμως η νέα εβδομάδα σε βοηθά να πάρεις μία σημαντική ανάσα βάζοντας τις υποθέσεις σου και πάλι σε μία σειρά. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας παίρνεις μία ικανοποίηση μετά από κάποια είδηση που θα λάβεις από ένα δικό σου πρόσωπο και αναζωπυρώνεται το αίσθημα της ελπίδας και της αισιοδοξίας. Σε εγρήγορση θα είσαι για θέματα επαγγελματικά στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας που σου δίνονται οι ευκαιρίες να κινήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις (ιδιαίτερα στις 18 του μήνα με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη). Επιπλέον, είναι πιο θετική μέσα σου η σκέψη να ξεκινήσεις διατροφή ή γυμναστήριο, κάτι το οποίο το κάνεις άμεσα πράξη! Κάποια ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες , συνεχίζουν να γίνονται, όμως είσαι μαθημένος πλέον αυτά, δεν σου προκαλούν εντύπωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε μία περίοδο επαναπροσδιορισμών αγαπητέ μου Καρκίνε... Αυτό είναι και καλό και κακό ... Η θετική πλευρά είναι ότι κάποια πράγματα ωριμάζουν μέσα σου και μπορεί να είσαι στην κατηγορία των Καρκίνων που δεσμεύεσαι ουσιαστική. Η αρνητική πλευρά είναι ότι μπορεί να είσαι στην ομάδα του ζωδίου σου, όπου ταλαιπωρήσει ανάμεσα στην λογική και στο συναίσθημα, προκειμένου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα ην πορεία μίας σχέσης σου! Πάρε το χρόνο σου, δες κάποιες καταστάσεις πιο σοβαρά και οι απαντήσεις που αναζητάς θα σου δοθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποιώντας την δημιουργικότητά σου αλλά και τις καλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να βάλεις σε μία σειρά την εργασία σου, θα μπορέσεις να δεις καλά αποτελέσματα στην εργασία σου! Η Αφροδίτη από τον 6ο οίκο του Ηλιακού σου Ωροσκοπίου, σε βοηθά αγαπητέ Καρκίνε να φέρεις και πάλι την αρμονία στις εργασιακές δραστηριότητες και στο πρόγραμμά σου! Δεν παύει οι ρυθμοί να είναι γρήγοροι (αφού ο Άρης κινείται στον Κριό), αλλά ... δεν σε φοβάμαι θα τα πας περίφημα, γιατί το τρίγωνο που σχηματίζουν αυτή την Παρασκευή, δηλώνει ότι όλη την εβδομάδα είσαι «Έσω Έτοιμος» στη δουλειά. Στα οικονομικά σου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και έκτακτα έξοδα τα οποία σου χαλούν για λίγο το πρόγραμμα που είχες κάνει.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητό μου Λιοντάρι βρισκόμαστε στην καρδιά του Γενάρη και οι συνθήκες γύρω σου σε βοηθούν να βρεις τις ισορροπίες σου, τόσο στα επαγγελματικά – οικονομικά όσο και στα αισθηματικά σου! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, σε βοηθά να επιλύσεις εργασιακές και οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να κάνεις σχέδια για αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Στα εργασιακά σου ωστόσο δεν παύει να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό κλίμα που αρκετές στιγμές σου προκαλεί έντονο άγχος. Την Παρασκευή με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, βρίσκεσαι στα αισθηματικά σου ντουζένια και η ερωτική σου ζωή έχει όμορφες εξελίξεις που σε συναρπάζουν. Και κάτι ακόμα ... Νιώθεις τόσο καλά με εσένα τον ίδιο, που αυτό είναι φανερό στο περιβάλλον σου, και σε βοηθά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύεις μία άκρως ερωτική εβδομάδα όπου τίποτα δεν θα λείψει από τον τομέα των αισθηματικών σου! Το τρίγωνο Αφροδίτης- Άρη που κορυφώνεται την Παρασκευή σε επηρεάζει άμεσα (ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου) όπου μπορείς να αναμένεις εκπλήξεις, ειδήσεις, γνωριμίες, όμορφες ευκαιρίες για να δώσεις «χρώμα» στην αισθηματική σου ζωή! Πάρε πρωτοβουλίες και να δεις, ότι οι εξελίξεις θα είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα θετικά νέα είναι ότι μπαίνουν σε σειρά κάποιες εργασίες σου και επιτέλους αρχίζει να έρχεται και περισσότερο χρήμα στα χέρια σου, γεγονός που σου προσφέρει μεγάλη ανακούφιση! Επιπλέον τώρα μπαίνουν στο πρόγραμμα εργασίες που θα εξελιχθούν στην πορεία του μήνα. Το μόνο που θέλω να προσέξεις, είναι την ανταγωνιστικότητα που εκδηλώνεται στο εργασιακό σου περιβάλλον και θα σου πρότεινα να κρατάς κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από συνεργάτες, θέτοντας τα όρια σου, για το λόγω ότι η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα, δηλώνει ότι κάποιοι δεν έχουν και τόσο αγνές προθέσεις απέναντί σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Μία εβδομάδα χωρίς σημαντικά εμπόδια και προκλήσεις ανοίγεται μπροστά σου αγαπημένε μου Παρθένε. Από την Δευτέρα που κορυφώνεται το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, λαμβάνεις κάποια μηνύματα από ανθρώπους που συνδέεσαι στενά, όπου παίρνεις μεγάλη ικανοποίηση. Οι χαρές της εβδομάδας όμως προέρχονται και από το οικογενειακό περιβάλλον αφού το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Άρη από τον Κριό, φανερώνει ότι υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις οικογενειακές – οικονομικές που βοηθούν οι ρυθμοί στο σπίτι να γίνουν αρκετά πιο άνετοι και χαρούμενοι. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αισθάνεσαι αρκετά τυχερός γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι πλαισιώνεσαι από ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ζεστασιά της οικειότητας αναπτύσσεται αυτό το διάστημα στον τομέα της αισθηματικής σου ζωής! Μία σχέση σου μπορεί να αρχίσει να παίρνει μία πιο σοβαρή μορφή, γεγονός που θα σου δώσει σιγουριά, ασφάλεια και θα σε παροτρύνει να κάνεις νέα όνειρα για την πορεία. Τα φλέρτ δεν λείπουν για σένα που είσαι ελεύθερος, αρκεί να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστείς... Ένα νέο πρόσωπο μπορεί αυτό το διάστημα να αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που έχεις έντονο άγχος για τα οικονομικά σου και για όλα όσα πρέπει να τακτοποιηθούν, αυτή την εβδομάδα βρίσκεις λύσεις και μπορείς με συνέπεια να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, γεγονός που σε ανακουφίζει σημαντικά! Στα επαγγελματικά σου, δεν υπάρχουν μεγάλες και σπουδαίες εξελίξεις, μπορείς να αναμένεις όμως πιο εύρυθμη εξέλιξη των συνεργασιών σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Μία εβδομάδα γεμάτη από αισιόδοξα μηνύματα και ευκαιρίες για επαφές, συναντήσεις και ερωτικές εξελίξεις ξεκινά ... Φεύγει επιτέλους το «μαύρο σύννεφο» που υπήρχε πάνω από το κεφάλι σου και μπορείς να απολαμβάνεις τις ημέρες αυτές του Γενάρη. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με το Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα , υπάρχουν ευχάριστες επικοινωνίες για ζητήματα εργασιακά – οικογενειακά, όπου και παίρνεις μία ικανοποίηση. Την Παρασκευή το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, δίνει ώθηση στα αισθηματικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις προσκλήσεις και προτάσεις για εξόδους ή και για μία μετακίνηση. Την Προσοχή σου θέλω να μου δείξεις το Σάββατο με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί 20-22/10 . Η μέρα θα φέρει ανατροπές στον τομέα των σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη αφήνεσαι στα αισθηματικά σου και εξομολογείσαι τα αισθήματά σου, τα οποία βρίσκουν και ανταπόκριση ... Υπάρχουν επικοινωνίες, τετ-α-τετ , ραντεβού έκπληξη, αλλά και ευκαιρίες για γνωριμίες οι οποίες θα έχουν πολύ γρήγορη εξέλιξη... Με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού (Σε αρμονία με Αφροδίτη) βλέπεις τους ρυθμούς των αισθηματικών σου να γίνονται πιο γρήγοροι και αυτό σε εκπλήσσει και σε θέτει σε ετοιμότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ισορροπίες είναι ακόμα ευαίσθητες στον τομέα των επαγγελματικών σου γιατί δέχεσαι προκλήσεις από συνεργάτες. Δεν μπορείς εύκολα λοιπόν να ηρεμήσεις στα επαγγελματικά, αφού το κλίμα συνεχίζει να είναι τεταμένο. Είναι σημαντικό λοιπόν να διατηρήσεις τις αποστάσεις σου και να αφοσιωθείς στην εργασία σου, παραμένοντας απερίσπαστος από τα λόγια και τις συμπεριφορές των συνεργατών. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν οι ιδέες και οι προτάσεις που θα σε βοηθήσουν στην άνοδό τους!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Τι θέλει ένας Σκορπιός για να είναι ευτυχισμένος; Έναν έρωτα που θα του είναι αφοσιωμένος αλλά και χρήματα για να μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια, δύναμη και σιγουριά. Αυτή την εβδομάδα αγαπημένε μου Σκορπιέ τα στοιχεία αυτά θα τα κατέχεις. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, αυξάνονται οι πηγές εσόδων σου, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, δηλώνει ότι τώρα γίνονται και ενάρξεις νέων εργασιών που σου αποδίδουν. Δεν θα λείψουν και τα ρομαντικά μηνύματα και οι εξομολογήσεις στα αισθηματικά σου (ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα). Τέλος, αφοσιώνεσαι σε όλα όσα θέλεις να πετύχεις ... και μπορείς και τα κατακτάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις πιο σίγουρος για σένα, για τα αισθήματά σου, εκπέμπεις αυτοπεποίθηση, που σε βοηθά πραγματικά να έλξεις κοντά σου αυτό που θέλεις πραγματικά. Δεν λείπουν οι ευκαιρίες συναντήσεων και συζητήσεων που περίμενες εδώ και καιρό. Συχνά αυτή την εβδομάδα θα πιάνεις τον εαυτό σου να ρομαντζάρει και να κάνει σχέδια για το μέλλον. Απόλαυσέ το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχω να σου πω πολλά για αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Σκορπιέ, γιατί τα νέα είναι ευχάριστα. Αυξάνονται οι πηγές εσόδων σου, τονώνεται και η εργασία σου.... Το μόνο αρνητικό (αν θες) είναι ότι βγαίνεις από την ροή ρουτίνας που επικρατούσε μέχρι σήμερα και πρέπει να τρέξεις για πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Είσαι το ζώδιο της εβδομάδας φίλε μου Τοξότη, αφού η ανανέωση στη ζωή σου είναι αισθητή και αυτή την εβδομάδα θα δώσεις το ρυθμό και σε όλους τους υπόλοιπους προκειμένου να περάσουμε καλά. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας παίρνεις μία ανακούφιση για ζητήματα οικογενειακά – οικονομικά κατόπιν μίας θετικής είδησης που θα λάβεις. Στην συνέχεια της εβδομάδας η «ζωηρή» Αφροδίτη από το ζώδιο σου, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Κριό και σε παρακινεί για έρωτα, διασκέδαση, ανεμελιά και για όμορφες στιγμές. Ακόμα και αν είσαι στην κατηγορία των Τοξοτών που βιώνεις κάποιο πρόβλημα αυτή την περίοδο, να είσαι σίγουρος ότι η εβδομάδα θα δώσει λύσεις και διεξόδους για να βάλεις περισσότερο γέλιο και χαρά στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύεις μία από τις πιο ερωτικές περιόδους του 2019 για το ζώδιο σου! Η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο και σχηματίζει αυτή την εβδομάδα τρίγωνο με τον Άρη. Το ζητούμενό σου είναι να απελευθερωθείς από προβλήματα που ταλάνισαν την αισθηματική σου ζωή και να μπεις και πάλι ενεργά στο παιχνίδι του έρωτα. Το ζητούμενο αυτό ικανοποιείται στο έπακρο και δέχεσαι πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που πραγματικά σε κάνουν να βρίσκεσαι με «κολλημένο» το χαμόγελο ως τα αυτιά !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πρακτικοί τομείς της ζωής σου, δεν φαίνεται να είναι το μεγάλο σου «ατού» αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά είσαι ζορισμένος και καλείσαι να κόψεις περιττές σπατάλες και να βρεις λύσεις – το γεγονός αυτό σε πιέζει κάπως ψυχολογικά - ! Στα επαγγελματικά, δεν λείπουν οι ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου, ωστόσο τα αποτελέσματα αυτών των ευκαιριών δεν είναι και τόσο άμεσα!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Έφτασε η στιγμή να σταθείς και πάλι στα πόδια σου και να βάλεις μπροστά τα σχέδια που είχαν μείνει στη μέση. Αγαπημένε μου Αιγόκερε, μπορεί η εποχή αυτή να δείχνει ότι είναι απαραίτητο να κάνεις θυσίες, συμβιβασμούς και υποχωρήσεις για να φέρεις τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου, μπορώ να πω όμως ότι σε διακρίνει τέτοιος δυναμισμός, που ναι «μπράβο» γιατί τα βγάζεις παλικαρίσια! Αξιοποίησε θετικά τις εμπνεύσεις και τα μηνύματα που θα λάβεις την Δευτέρα. Προχώρησε τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και κάνει ανακατατάξεις στο χώρο σου ως την Παρασκευή (με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη). Απέφυγε τα οικογενειακά καβγαδάκια ο Σάββατο (με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 17-19 Ιανουαρίου)!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα βάζεις νερό στο κρασί σου και προσπαθείς να δεις πιο σφαιρικά την κατάσταση που υπάρχει στην αισθηματική σου ζωή. Μπορώ να πω όμως ότι είναι πολύ πιθανό να σε πιάσουν και συναισθήματα νοσταλγίας ή ακόμα και μία ανησυχία / ανασφάλεια . Προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και θυμήσου ότι η περίοδος αυτή σε βοηθά να επαναξιολογήσεις καλύτερα τις σχέσεις σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα έχουν μία καλή και σταθερή ροή, το μόνο δύσκολο σημείο είναι ότι εσύ έχεις πολύ έντονο εκνευρισμό και βιάζεσαι πολύ πάνω στη δουλειά σου, γεγονός που μπορεί να φέρει εντάσεις και καβγάδες. Χαλάρωσε τους τόνους λοιπόν και δείξε πνεύμα υποχώρησης. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία πολύ καλύτερη περίοδο από την Κυριακή που περνά ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα «μεταίχμιο» για το νέο αστρολογικό σου έτος, αφού την Κυριακή περνά ο Ήλιος στο δικό σου ζώδιο και μπαίνεις στην περίοδο των γενεθλίων σου αγαπημένε μου Υδροχόε! Πριν ολοκληρωθεί η αστρολογική σου χρόνια, λύνεις επαγγελματικά και οικονομικά – ζητήματα, δικτυώνεσαι περισσότερο κοινωνικά και γίνεσαι το επίκεντρο κάθε παρέας, πεισμώνεις και σφίγγεις τα δόντια για να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε οδηγούσαν σε τέλμα ... και ναι μπορώ να πω ότι η εβδομάδα είναι εξαιρετικά θετική για να γυρίσεις μία νέα σελίδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Γίνεσαι «πειραχτήρι» αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου και έχεις την διάθεση να παίξεις, να γελάσεις, να περάσεις καλά και αυτό είναι κάτι που το επιδιώκεις. Ωστόσο για να σου γίνω και πιο σαφής η περίοδος σε ευνοεί για νέα αισθηματικά ξεκινήματα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Αν εσύ μείνεις προσκολλημένος σε αυτές τις «παλιό – ιστορίες» του παρελθόντος (ξέρεις εσύ για ποιες μιλώ, αυτές που έχουμε συζητήσει και στο 14724) σε πληροφορώ πως για μία ακόμα φορά θα τα βλέπεις όλα μαύρα... Πες ΝΑΙ στο καινούργιοι λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η προτεραιότητα σου αυτή την εβδομάδα είναι να ορθοποδήσουν επιτέλους τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις αφού φαίνεται ότι ξεκινούν πολλά νέα πράγματα στα επαγγελματικά σου τα οποία και σε ευνοούν. Κάποια χρήματα έρχονται στα χέρια σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αυτό είναι κάτι που σε ικανοποιεί.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Ξεκινάς την εβδομάδα σου αγαπητέ μου Ιχθύ με πολλά όνειρα και σχέδια για την πορεία σου! Από την Δευτέρα μάλιστα φαίνεται ότι υπάρχουν αυτές οι επικοινωνίες που σου προσφέρουν ικανοποίηση και σου δίνουν το «ερέθισμα» να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία φάση δημιουργικότητας και εξέλιξης και φαίνεται ότι και εσύ από την πλευρά σου είσαι αρκετά πιο αποφασισμένος για κάποια πράγματα. Θέλω μόνο να μου δείξεις λίγο προσοχή στις φιλικές σου επαφές και στις συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Κάποιος φαίνεται ότι πάει να σε βάλει σε μπελάδες, έχοντας δόλιους σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άνοιξε την καρδιά σου και μίλησε για αυτά που αισθάνεσαι αλλά και για τα σχέδια που έχεις για το μέλλον της σχέσης σου, ιδιαίτερα αυτή την Δευτέρα που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα. Να ξέρεις ότι θα βρεις ανταπόκριση σε ότι και να πεις. Αν δεν έχεις σχέση, να αναμένεις ότι ένα νέο πρόσωπο μπορεί αυτή την περίοδο να σου ξυπνήσει τόσο την ρομαντική διάθεση, όσο και τον ερωτισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, σε κάνει αρκετά δημοφιλή και κοινωνικό στον χώρο που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά και σου δίνει τον «αέρα» να αναπτύξεις δημιουργικά, τα σχέδια που έχεις για την καριέρα σου! Το τρίγωνο που σχηματίζουν Αφροδίτη – Άρης (αυτή την Παρασκευή) σε βοηθά να ανταμωθείς και οικονομικά! Προσοχή στους οικονομικούς συνεταιρισμούς / δοσοληψίες, με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ