Quantcast

http://picasion.com/

Σπείρα ξάφριζε πορτοφόλια στην Ημαθία

Εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Βέροιας - Τελευταίο «θύμα» ηλικιωμένος
Μια τριμελή σπείρα πορτοφολάδων που δρούσε στην Ημαθία, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Βέροιας. Πρόκειται για τρία άτομα, δύο γυναίκες και έναν άντρα, που δρούσαν από κοινού, αφαιρώντας
τα πορτοφόλια από τα ανυποψίαστα θύματά τους. Τελευταίο θύμα τους, ένας ηλικιωμένος σε περιοχή της Ημαθίας, που το μεσημέρι της Κυριακής, η μια εκ των γυναικών της σπείρας, τον πλησίασε και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφερε να του αποσπάσει το πορτοφόλι. Οι δυο συνεργοί της την περίμεναν σε αυτοκίνητο, προκειμένου να διαφύγει άμεσα, πριν προλάβει να γίνει αντιληπτή από το θύμα. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: 

«Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών ηλικίας 34 και 41 ετών και ενός 37χρονου, όλοι τους ημεδαποί, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (13 Ιανουαρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, η 34χρονη πλησίασε ηλικιωμένο και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από την κατοχή του το πορτοφόλι του. Στη συνέχεια διέφυγε μαζί με τους συνεργούς της που την ανέμεναν σε όχημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ