Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκπτώσεις στη «Spot Team»: Αποκτήστε τη σειρά running της Adidas σε απίστευτες τιμές!

Οι χειμερινές εκπτώσεις συνεχίζονται δυναμικά στο κατάστημα «Spot Team» Βέροιας, με τις ανδρικές, γυναικείες και παιδικές συλλογές των μεγαλύτερων αθλητικών και casual εταιρειών, σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ, να σας περιμένουν στους τρεις ορόφους του καταστήματος, σε ακόμα χαμηλότερες τιμές! Στο κατάστημα «Spot Team» θα βρείτε σε έκπτωση και τη σειρά running της Adidas, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Ειδικά σχεδιασμένα για τρέξιμο, για άνεση αλλά και στυλ, καθώς τα running shoes, τα τελευταία χρόνια έχουν βγει από το... ταρτάρ και έχουν μπει όχι μόνο στο καθημερινό μας look αλλά ακόμα και στα ντεφιλέ των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

Η σειρά running της Adidas ξεχωρίζει για τον μίνιμαλ σχεδιασμό της. Τα παπούτσια είναι κατασκευασμένα με πλέγμα στο πάνω μέρος για διαπνοή, ενώ η μαλακή ενδιάμεση σόλα χαρίζει περισσότερη αντικραδασμική προστασία από κάθε άλλη φορά. Ανακαλύψτε τα στο κατάστημα «Spot Team»... on sales!!!

GSA, Under Armour, Devergo, Freddy, Erke, Nike, Puma, Adidas, Spot Team και πολλά άλλα brands σας περιμένουν στο κατάστημα «Spot Team».

«Spot Team»
- Veria Store: Μ. Αλεξάνδρου 28
- Patras Store 





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ