Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρεπορτάζ του veriotis.gr στους δρόμους της πόλης

Κανονικά και χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία των οχημάτων
Στα λευκά ξύπνησε για άλλη μια μέρα η πόλη της Βέροιας, έπειτα από το δεύτερο, ακόμα πιο έντονο κύμα της κακοκαιρίας «Σοφία», με χιονόπτωση που ξεκίνησε από το μεσημέρι της Παρασκευής, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Αρκετός είναι ο κόσμος που παρά το κρύο και το χιόνι, κατέβηκε στο κέντρο για να κάνει τις δουλειές του και τις αγορές του. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη διεξάγεται κανονικά και χωρίς προβλήματα. Οι μεγάλοι κεντρικοί δρόμοι είναι καθαροί, ενώ το αλάτι που είχε πέσει και στους υπόλοιπους δρόμους, απέτρεψε τη δημιουργία πάγου στο οδόστρωμα, με τα οχήματα να κινούνται χωρίς προβλήματα, παρά τη συγκέντρωση χιονιού.
Προσοχή χρειάζεται στα στενά της πόλης όπου το εκχιονιστικό μηχάνημα δεν μπόρεσε να περάσει, καθώς και σε κάποια «τυφλά» σημεία, όπου για την κίνηση των οχημάτων χρειάζεται χιονολάστιχα ή αλυσίδες. Δείτε το φωτορεπορτάζ του veriotis.gr στους δρόμους της Βέροιας:



























1 σχόλιο:

  1. Στις στρατώνες υπάρχει ακόμα χιόνι κυκλοφορούν τα οχήματα;
    Δν υπάρχουν φωτογραφίες για αυτά τα σημεία
    Στο νοσοκομείο τι κατάσταση είναι ο δρόμος διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ