Quantcast

http://picasion.com/

Λιώσαμε! Της έκανε πρόταση γάμου στο σπιτάκι του Άγιου Βασίλη στη Βέροια

Αξέχαστη παραμονή Χριστουγέννων για το ζευγάρι από την Πτολεμαΐδα
Όλα ήταν σχεδιασμένα και προσεκτικά μελετημένα από τον Κώστα, προκειμένου να κάνει στην κοπέλα του μια ξεχωριστή πρόταση γάμου, όσο ξεχωριστή είναι και αυτή στη ζωή του τα τελευταία 2
χρόνια. Οι ημέρες των Χριστουγέννων και η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τα πολύχρωμα λαμπιόνια και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για μια παραμυθένια πρόταση. Έτσι λοιπόν, επέλεξε την πιο μαγική βραδιά του χρόνου, αυτή της παραμονής των Χριστουγέννων, για να ζητήσει από την αγαπημένη του Αργυρώ να τον παντρευτεί, ελπίζοντας σε ένα «ΝΑΙ»... Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, έτσι όπως τα διηγήθηκε στο veriotis.gr το ζευγάρι.
Ο Κώστας Τζαμπάζης και η Αργυρώ Παππά, είναι ένα νεαρό ζευγάρι από την Πτολεμαΐδα που είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια. Ο Κώστας αποφάσισε να κάνει μια πρωτότυπη και καλοσχεδιασμένη πρόταση γάμου στην Αργυρώ, που θα τους έμενε αξέχαστη. Έτσι και έγινε. Επέλεξε να γίνει παραμονή Χριστουγέννων στη Βέροια, μέσα στο παραμυθένιο εορταστικό σκηνικό στο «Ονειροχωριό» και μάλιστα με τη βοήθεια του Άι Βασίλη. Προκειμένου να γίνουν όλα άψογα, ο Κώστας επισκέφθηκε μόνος του το χώρο λίγες ημέρες νωρίτερα, για να κανονίσει τις λεπτομέρειες. Από την φωτογραφική και κινηματογραφική κάλυψη του γεγονότος, μέχρι την... προετοιμασία του Άγιου Βασίλη, που θα είχε καθοριστικό ρόλο στην έκπληξη!
Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Κώστας και η Αργυρώ έφτασαν στη Βέροια, επισκέφθηκαν το «Ονειροχωριό» και αφού απόλαυσαν το γεύμα τους, έκαναν βόλτα για χριστουγεννιάτικες selfies. Φτάνοντας στο σπιτάκι του Άι Βασίλη, το ζευγάρι μπήκε μέσα και η Αργυρώ σαστισμένη άκουσε τον Άγιο Βασίλη να τους καλωσορίζει με τα ονόματά τους. Αφού τους ζήτησε να κάνουν από μια ευχή, της έδωσε μια γυάλα με το «Αιώνιο Τριαντάφυλλο», λέγοντάς της, «η μαγεία κρύβεται στα ροδοπέταλα». Μέσα στα ροδοπέταλα κρυβόταν το κόκκινο κουτάκι που περιείχε το δαχτυλίδι. Τότε ήταν που ο Κώστας το πήρε στα χέρια του, γονάτισε, το άνοιξε και έκανε την πρόταση γάμου, εισπράττοντας το πιο γλυκό «ΝΑΙ»! Κώστα και Αργυρώ η ώρα η καλή! Δείτε καρέ - καρέ την πιο χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου που έγινε στη Βέροια:






14 σχόλια:

  1. Άμα είσαι ρομαντικός;;;;;θα κάνεις και άλλα... πολλά εσύ Κώστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι και γάμος τουριστών προέκυψε στη γιορτινή Βέροια, τι άλλο θέλουν οι δύσπιστοι για να πειστούν ότι πέτυχε η όλη διοργάνωση ; Τόση στενομυαλιά και τόσος φανατισμός ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε , ναι, η αγορα της πολης πηρε βαθια ανασα απο το δαχτυλιδι του αρραβωνα.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς,η πρόταση έγινε σε ιδιωτικό χώρο!!!!
      Ποιά διοργάνωση πέτυχε,πείτε και εμάς.

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή αυτός ήρθε από την Πτολεμαΐδα πριν μέρες (όπως λέει) και μετά ξανά ήρθε και (επισκέφθηκαν το «Ονειροχωριό» και αφού απόλαυσαν το γεύμα τους, έκαναν βόλτα...) όπως ξανά λέει και δεν άφησε φράγκο στην πόλη. καλά δεν το διάβασες το δημοσίευμα; Επειδή δεν πήρε το δαχτυλίδι από εσένα; Ήταν καλοφαγάς τι να κάνουμε, έβαλε βενζίνη πήρε και ρεβανί ήπιε και ένα καφέ πήγε και στο φωτογραφείο για τις φωτογραφίες και το video (όπως λέει) έφυγε και άφησε εσάς στην γκρίνια και τη μιζέρια σας. κατάλαβες τώρα ;

      Διαγραφή
    4. Ε ΝΑΙ ΒΡΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΙΚΟΝΌΜΗΣΕ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. ΑΠΟ ΤΑ ΄΄ΚΑΛΑΝΤΑ΄΄ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ;;; Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ ΤΟ ΣΕΛΙ ΤΟΝ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΑΣ.
      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ....

      Διαγραφή
  3. Ὡραῖος ὁ μάγκας! Ἡ ὥρα ἡ καλή, παιδιά! Ταχεῖα στέψι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα πόσο γλυκιά και παραμυθένια πρόταση!!! Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο παλικάρι που το έστησε και το οργανωσε ολο αυτο!!!πανέμορφες εικονες, να ζήσουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ συγκινητικη η προταση...και ολη η διαδικασια παραμυθενια ! Συγχαρητηρια στα παιδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ! ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ονειρικο!!Η ώρα η καλή και πάντα τέτοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις πιο όμορφες στιγμές ενός ζευγαριού κάθεστε και μιλάτε για οικονομικά θέματα!! Απλά τραγικό !! Να ζήσουν τα παιδιά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο παραμυθένια ατμόσφαιρα!! Μαγικές εικόνες!! Μπράβο στα παιδιά! Πολύ όμορφο και πρωτότυπο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ....ΑΛΛΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΙΔΕΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ