Quantcast

http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του το χορευτικό του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου

Στα πλαίσια των χειμερινών μαθημάτων χορού μετά την περίοδο των εορτών, το τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου πραγματοποίησε την καθιερωμένη γιορτή της βασιλόπιτας. Με μέριμνα και προσφορά των γυναικών του Ξηρολιβάδου, οργανώθηκε στην αίθουσα διδασκαλίας χορού, ένα αυθόρμητο γλέντι στο οποίο προσήλθαν πολλοί Ξηρολιβαδιώτες και φίλοι του χωριού, που συμμετέχουν στα δρώμενα του ΠΟΞ.
Την βασιλόπιτα του χορευτικού έκοψε ο χοροδιδάσκαλος Γιάννης Τσιαμήτρος και ο παράς της πίττας έτυχε στο κομμάτι της Κατερίνας Δημούλα.
Ο Πρόεδρος του ΠΟΞ Βασίλης Χασιώτης απηύθυνε προς όλους τις καθιερωμένες ευχές για τον καινούργιο χρόνο και ανακοίνωσε τις προσεχείς δραστηριότητες που προγραμμάτισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου. Εκ μέρους του χορευτικού συγκροτήματος η Χρύσα Καραμήτρου ευχαρίστησε τον Γιάννη Τσιαμήτρο για την προσφορά του και του προσέφερε το παραδοσιακό δώρο της νέας χρονιάς. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με ένα γνήσιο κυκλικό ξηρολιβαδιώτικο χορό στον οποίο συμμετείχαν όλοι τραγουδώντας τραγούδια του τόπου. Δείτε φωτογραφίες:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ