Quantcast

http://picasion.com/

Δεν βάζουμε μυαλό με τίποτα - Εικόνες ντροπής λίγο έξω από τη Βέροια

Στη διαχείριση των απορριμμάτων είναι γνωστό ότι η Ελλάδα αποτελεί ουραγό και παράδειγμα προς (ευρωπαϊκή) αποφυγή! Σίγουρα όμως έχουν γίνει κάποια σημαντικά βήματα, όπως π.χ. στην περιοχή μας το κλείσιμο της χωματερής στην κοίτη του Αλιάκμονα. Και πάλι μυαλό δεν βάζουμε, καθώς
οι τραγικές για το περιβάλλον συνήθειες παραμένουν και ακόμα υπάρχουν οι ανόητοι που πετούν σκουπίδια δεξιά και αριστερά, δημιουργώντας εστίες μόλυνσης και μικρές χωματερές.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύσει σήμερα ο veriotis.gr είναι σε σημεία εντός των ορίων του Δήμου Βέροιας, μια ανάσα από τους οικισμούς Αγίας Βαρβάρας και Άμμου. Και αν σκεφτεί κανείς ότι σε απόσταση μόλις 2-3 χιλιομέτρων βρίσκεται ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στα Ασώματα, όπου θα μπορούσαν να εναποθέσουν τα σκουπίδια, γίνεται αντιληπτό το μέγεθος της ανοησίας. Mήπως να αρχίσει ο Δήμος να ρίχνει κανά πρόστιμο μπας και συμμορφωθούν οι ασυνήδειτοι;







3 σχόλια:

  1. Δε χρειάζεται να βγείτε έξω από την πόλη της Βέροιας για να δείτε αυτά τα χάλια. Τη συμπεριφορά πολλών "συμπολιτών" μας στους κάδους του Δήμου να παρατηρήσετε, φτάνει. Άδειοι κάδοι μπροστά στα μάτια μας, αλλά κάποιοι να επιμένουν να βάλουν τα σκουπίδια τους σε αυτούς που ξεχειλίζουν ή να τα παρατάνε στο δρόμο. Δεν είμαστε λαός. Ντροπή είναι το λιγότερο που μπορείς να πεις. Αλλά ποιος ακούει; Η ανευθυνότητα κυριαρχεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμιαντολαμαρινες εκτεθειμενες! Εγκληματιες οποίοι τα πέταξαν. Να παρέμβει ο εισαγγελέας και να πάρει θέση η αρμόδια υπηρεσία του δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ερώτημα 1ο. Ας μας πει ο Δήμος που πετάει τα μπάζα, τα έπιπλα, τις αμιαντολαμαρίνες κλπ που μαζεύουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι της καθαριότητας.
    ερώτημα 2ο. Ας μας πεί ο Δήμος γιατί δεν εφαρμόζει τον κανονισμό καθαριότητας, ο οποίος προβλέπει ποινές για όλα τις περιπτώσεις.
    ερώτημα 3ο. Ας μας πει ο Δήμος που αδειάζουν τους ενοικιαζόμενους κάδους απο ανακαινίσεις κλπ
    Τέτοιοι χώροι υπάρχουν και άλλού καλά κρυμμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ