Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ομίλου Προστασίας Παιδιού

Την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του πραγματοποίησε ο Όμιλος Προστασίας Άπορου Παιδιού Βέροιας, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας. Την εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη επικοινωνίας του Ομίλου,
Χρύσα Λαμπροπούλου. Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Ομίλου Ευαγγελία Γουτσίκα, η οποία αναφέρθηκε στο έργο που προσφέρει στα άπορα παιδιά ο Όμιλος και ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. κ. Παντελεήμων.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε θεατρικό δρώμενο από την Θεατρική Ομάδα της Β' τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, υπό την καθοδήγηση του θεατρολόγου τους Ντομουκτσή Κων/νου και της δασκάλας τους Μαρίας Παπαδοπούλου. 

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η Χορωδία «Μουσική Πολυφωνία» τραγούδησε γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Κολοκοτρώνη και σε ενορχήστρωση Ειρήνης Κουρκούλη. 

Στην εκδήλωση τέλος παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ημαθίας Νίκη Καρατζιούλα, η πρόεδρος Μ. Ψωμιάδου και μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας, η εκπρόσωπος του Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ