Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτοκίνητο γλίστρησε και καρφώθηκε σε κάγκελα κοντά στην Πιερίων

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου σε μια κάθετη οδό της Πιερίων, όταν ένα αυτοκίνητο, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, βγήκε εκτός πορείας, με αποτέλεσμα να σταματήσει στα προστατευτικά κάγκελα. Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του εν
λόγω αμαξιού κατηφόριζε την οδό Δόξης, όταν σε μια στιγμή, το όχημα γλίστρησε και χτύπησε με την μούρη. Ευτυχώς, ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο το αυτοκίνητο έχει υποστεί υλικές ζημιές. Απαιτείται μεγάλη προσοχή σ' ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Βέροιας, διότι οι δρόμοι είναι παγωμένοι και εγκυμονούν κινδύνους για τους οδηγούς. 

1 σχόλιο:

  1. κριμα, επικινδυνο σημειο - στροφη με κατηφορα. μαλλον θα ηταν αρκετα δεξια και θα πατησε πανω στα χιονια. εκτος εαν ετρεχε περισσοτερο απ οτι πρεπει εκει και λογω και των νερων ΄΄εφυγε΄΄ δεξια.
    μια λυση θα ηταν η δημιουργια αριστερης κλισης του οδοστρωματος αλλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ