Quantcast

http://picasion.com/

Φέρτε τα υπογλώσσια! Τόπλες η Αλεξάνδρα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο σέξι παρουσίες που έχουν περάσει από το My Style Rocks. Εκρηκτική, όμορφη και με το δικό της στιλ. Ξεχώρισε εύκολα εξαιτίας και των λουκ της αλλά και του παρουσιαστικού της. Ψηλή, με σώμα με καμπύλες και πρόσωπο στην πένα. Το
περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκε τον πλαστικό χειρουργό της Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλο και η ίδια συνεχίζει να ποστάρει ακατάπαυστα στο λογαριασμό της στο Instagram. Μια από τις τελευταίες της φωτογραφίες ήταν άκρως αποκαλυπτική. Τόπλες, σέξι και άκρως εντυπωσιακή με το ροζ μαλλί της.
Ο στόχος της φωτογραφίας όμως δεν ήταν να δείξει το γυμνό της στέρνο, αλλά τα σκουλαρίκια που φορούσε. Να τα διαφημίσει! Ένας στόχος που δεν φάνηκε να εξυπηρετείται και ιδιαίτερα, μιας και με την πόζα της είχε φροντίσει να τα κρύψει όσο μπορούσε!

2 σχόλια:

  1. ε ρε Καρατσιόλης που σας χρειάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ,
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ...ΚΟΥΡΤΙΝΑ. ΔΕ ΠΗΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ!!!
    ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΠΙΣΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ