Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπάτε αυτοκίνητα αλέστε στη Βικέλα

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά πάνω από 30 παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα διακρίναμε το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου στο κέντρο της Βέροιας. Η διπλανή εικόνα από την οδό Βικέλα είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατούσε. Δυστυχώς, η αγορά αποτέλεσε για ακόμη
ένα Σαββατοκύριακο την εύκολη λύση για τους οδηγούς, οι οποίοι δεν μπήκαν στον κόπο να βρούνε ένα νόμιμο παρκάρισμα, αλλά προτίμησαν την εύκολη λύση της Αγοράς.
Και εύλογα αναρωτιέται κανείς, αν αυτή είναι εικόνα μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης; Κρίμα...

9 σχόλια:

  1. Αυτοί είμαστε δυστυχώς. Δήμαρχε τα καινούρια κίτρινα πλακάκια που πρόσφατα τοποθετήθηκαν έχουν σπάσει από τη διέλευση των αυτοκινήτων.Η τροχαία γιατί δεν τους κόβει κλήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι ρωτάς το Δήμαρχο αυτός προΐσταται της Τροχαίας ; Αυτή η μανία για το Δήμαρχο τόσο "μίσος" ;

      Διαγραφή
    2. Κανένα μίσος ή εμπάθεια προς τον Δήμαρχο, απλά μια ενημέρωση έκανα γιατί περνώντας από την Βικέλα χθές, το παρατήρησα.Είναι πολύ κρίμα γιατί πρόσφατα τοποθετήθηκαν από τον εργολάβο κι όλα αυτά εμείς τα πληρώνουμε. Κατάλαβες τώρα ή να το αναλύσω κι άλλο;

      Διαγραφή
  2. λιγο το κακο με τα παρκαρισμενα. εδω μπαινουν το πρωι που κυκλοφορουμε πεζη και μαλιστα μας κορναρουν να κανουμε και στην ακρη να περασουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξέρουμε ποιοι είμαστε, το θέμα είναι ποιοι μας ελέγχουν. Δυστυχώς κανείς. έτσι βολεύονται αρκετοί αλλά σε βάρος των πολλών. Η Τροχαία συνήθως κάθεται στον πεζόδρομο Ιπποκράτους και απλά κοιτάει. Το Σάββατο όλο το πρωϊ ήταν παρκαρισμένη μία μπλε mercedes στην πλατεία Δημαρχείου. Δεν πήγε κανένα όργανο της τάξης να της επιβάλει πρόστιμο. Πέρασε η ομάδα των μαθητών από το Μουσικό Σχολείο και άφησε μία ροζ σελίδα με υποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να μεριμνήσει για την κατασκευή πεζοδρομίων και στον συγκεκριμένο πεζόδρομο. Οι έχοντες τα πρωτεία αυτής της απαράδεκτης κατάστασης οι καταστηματάρχες.
    Κάτοικος της οδού Δημητρίου Βικέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε, ΝΑΙ ΑΜΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!
    Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ,ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι όμως, το κακό με τους πεζόδρομους στη Βέροια είναι ότι ούτε μόνο για πεζούς είναι ούτε πεζοδρόμια έχουν. Άρα είναι χειρότεροι από τους δρόμους, αφού δεν έχεις πού να πας για να προστατευτείς από τα αυτοκίνητα! Το ίδιο συμβαίνει και στον "πεζόδρομο" της Κυριώτισσας. Αν δεν μπουν μπαρες κανείς δεν θα σεβαστεί μια απλή πινακίδα που πληροφορεί ότι "εδώ είναι πεζόδρομος". Οπότε, όσο κι αν ακούγεται παράλογο, ναι, χρειαζόμαστε πεζοδρόμια και στους πεζόδρομους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ