Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διπλό ανόδου της Βέροιας στην Τρίγλια

Ασταμάτητη η Βέροια πέτυχε την 7η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής και την πιο δύσκολη μέχρι τώρα. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με σκορ 3-1 της Τρίγλιας στην Χαλκιδική, μια νίκη που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί «νίκη ανόδου», λόγω και της δυναμικότητας
του σημερινού αντιπάλου. Σκόρερ για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν οι Κανούλας, Μπλέτσας και Βεργώνης, ενώ το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Ντούνγκα. Το ματς ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημά του, αλλά στη συνέχεια η «Βασίλισσα» ανέλαβε τα ηνία και στο 25’ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Χαντζάρας έβγαλε την μπροστινή μπαλιά για τον Κανούλα, αυτός από δεξιά μπήκε στην περιοχή και με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1!
Οι Βεροιώτες είχαν 2-3 ακόμη πολύ καλές στιγμές στο πρώτο μέρος για να σκοράρουν αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Ενώ όλα έδειχναν ότι αυτό θα είναι το σκορ του πρώτου μέρους, στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση!


Ήταν ο Μουχάλης που έκανε το λάθος στον χώρο του κέντρου, με τον Σταυρόπουλο να παίρνει τη μπάλα, να την δίνει στον Ντούνγκα, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Κοντογουλίδη και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1!

Παρά την ψυχρολουσία, οι Βεροιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και πολύ γρήγορα πήραν το προβάδισμα στο σκορ και μάλιστα με δύο τέρματα!

Στο 48’ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κάνουν λάθος, με τον Βεργώνη να παίρνει τη μπάλα και να βρίσκει όμορφα τον Μπλέτσα, ο οποίος μέσα στην περιοχή και από αριστερά πλάσαρε εύστοχα τον Παλαβράκη γράφοντας το 1-2!

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «κυανέρυθροι» κλείδωσαν τη νίκη τους. Ο Κανούλας σούταρε από πλάγια θέση δεξιά, ο Παλαβράκης έδιωξε τη μπάλα, αυτή πήγε στον Βεργώνη που λίγο έξω από την περιοχή έπιασε το σουτ και την έστειλε στα δίχτυα (1-3).

Από εκεί και πέρα η Τρίγλια τα έπαιξε όλα για όλα, πίεσε ασφυκτικά τους Βεροιώτες χάνοντας 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να βάλει έστω ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Έτσι, το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικήτρια τη «Βασίλισσα» με τους 100 περίπου φιλάθλους της να φωνάζουν ρυθμικά «νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές»!!

Έδρα έπαιξε ο διαιτητής Δραγούσης από το Κιλκίς και οι βοηθοί του Αϊναλής και Ανδρέου (Σ.Δ. Μακεδονίας).

ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Μενεγκάλι, Σγουρής (82' Βελισσάρης), Μπέσσας (54’ Πάλλας), Καρατζάογλου (68' Προκοπίου), Σουάνης, Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος (54’ Ευθυμιάδης), Ντούνγκα, Λιόνης.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης (66' Ζούρκος), Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης (80' Λεφίδης), Μπλέτσας, Κανούλας, Σκαθαρούδης (71' Τσικόπουλος), Χαντζάρας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ