Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Μισό μέτρο χιόνι στο Σέλι

Μοιάζει απίστευτο, κι όμως είναι αληθινό. Η επέλαση του χιονιά στην Ημαθία είναι εξωπραγματική. Αυτήν την στιγμή στο ορεινό Σέλι, επικρατεί χιονοθύελλα, με το χιόνι να αγγίζει πλέον το μισό μέτρο. Το ακραίο καιρικό φαινόμενο «Σοφία», όπως έχει ονομαστεί, είναι η αιτία που έχει ασπρίσει ολόκληρο το
Βέρμιο. Οι εικόνες που μας έρχονται από το γραφικό χωριό είναι σοκαριστικές. «Είχε πολλά χρόνια να ρίξει τόσο πολύ χιόνι στο Σέλι» μας αναφέρουν κάτοικοι του χωριού. Απαιτείται τεράστια προσοχή από τους οδηγούς. Αν δεν έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες, ούτε να το σκεφτείτε να ανεβείτε πάνω από τον Τριπόταμο. Τα 6 μηχανήματα της Π.Ε. Ημαθίας και τα 6 εκχιονιστικά του Δήμου Βέροιας ρίχνουν αλάτι σε όλα τα σημεία του δικτύου που παρατηρείται έντονη χιονόπτωση. Και όλα αυτά την ώρα που αναμένεται νέα επέλαση του χιονιά τις βραδινές ώρες, αλλά και εκ νέου πτώση της θερμοκρασίας μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δείτε φωτογραφίες:







2 σχόλια:

  1. αυτο ναι , ειναι καλο χιονακι και μαλιστα μεσα σε λιγες ωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μισό χιλιόμετρο όχι μισό μέτρο. Όπως ότι δεν υπάρχουν προβλήματα μέσα στην πόλη. Και τα πεζοδρόμια που είναι φτιαγμένα από ακατάλληλα υλικά που γλιστράνε κάθε φορά που βρέχει και χιονίζει. Όλα τέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ