Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Με μεγάλη δυσκολία η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους της Βέροιας

Κλειστοί δρόμοι και γενικό μπάχαλο!
Μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο έφερε με το πέρασμά της από τη Βέροια η «Υπατία», με έντονη χιονόπτωση από νωρίς το πρωί της Τετάρτης που συνεχίζεται ασταμάτητα μέχρι και αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, η
εικόνα που παρουσιάζει η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στο σύνολο του νομού δεν είναι καθόλου καλή, η κίνηση των οχημάτων είναι περιορισμένη και αυτή γίνεται με δυσκολία.

Περιορισμένη είναι και η κίνηση στην πόλη της Βέροιας, ενώ οι δρόμοι στο ορεινό αστικό δίκτυο έχουν σχεδόν αποκλειστεί. Ακόμα και στο κέντρο της πόλης, η κυκλοφορία είναι σχεδόν αδύνατη, με αυτοκίνητα να έχουν ακινητοποιηθεί, ενώ κάποιοι οδηγοί αναγκάζονται να περάσουν στα οχήματά τους αντιολισθητικές αλυσίδες προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους.


Όπως ενημερωθήκαμε πριν από λίγο από το τηλεφωνικό κέντρο των ράδιο-ταξί της Βέροιας, η κατάσταση στους δρόμους είναι σχεδόν απελπιστική, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με πολύ μεγάλη δυσκολία, ενώ ακόμα και τα ταξί, που είναι από τα ελάχιστα οχήματα που κυκλοφορούν στην πόλη, καθώς στο σύνολό τους είναι εφοδιασμένα με χιονολάστιχα, δυσκολεύονται να εξυπηρετήσουν. Μέχρι πριν από λίγη ώρα τουλάχιστον, τα ταξί μπορούσαν να κινηθούν μόνο μέχρι την Ακρόπολη και αυτό με δυσκολία, καθώς και μέχρι ένα σημείο στο Πανόραμα. 

Μεγάλη προσοχή κατά την κίνησή σας στους δρόμους της πόλης αλλά και πέριξ αυτής, ενώ αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος συνιστάται η αποφυγή των μετακινήσεων.

7 σχόλια:

  1. Στο Πανόραμα (στον κεντρικό) άμα το αφήσουν λίγο ακόμα, δεν βλέπω να ανεβαίνει ούτε το εκχιονιστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξυπνάν οι μνήμες του 2002:Έπεσε Δήμαρχος για αυτόν τον λόγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.
    ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στη περιοχή Πασακιόσκι και Βίλα Βικέλα πάντως κυκλοφορούμε κανονικά. Και ταξί βλέπω και το suzuki vitara της αστυνομίας. Παρά το πολύ χιόνι διότι περνάει το γκρί αγροτικό 4Χ4 του Δήμου με το μαχαίρι και την αλατιέρα, Πέμπτη βράδυ 9-1-19

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ