Quantcast

http://picasion.com/

Τολμηρή Κοζανίτισσα ποζάρει με μπικίνι στα χιόνια και γίνεται viral!

Τι συμβαίνει όταν μια εντυπωσιακή ξανθιά βγει στα χιόνια φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, ποζάρει με νάζι και ανεβάζει τη φωτογραφία στο instaram; Γίνεται viral! Αυτό συνέβη και όταν η Μαρκέλλα, μια νεαρή ξανθιά καλλονή από την Κοζάνη, που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ρούχων, αποφάσισε να ποζάρει στα χιόνια χωρίς αυτά, παρά μόνο με το μπικίνι της! Η τολμηρή Μαρκέλλα, αψήφησε το τσουχτερό κρύο και τους αρκετούς πόντους χιόνι της Κοζάνης, φόρεσε το μπικίνι της, τον σκούφο της, γούνινα μποτάκια και μια κοντή γούνινη ζακέτα και βγήκε έξω να ποζάρει. 
Φυσικά με το που ανέβασε τη φωτογραφία στο instagram, γράφοντας ως λεζάντα «Πόσο καλή να είναι η ζεστασιά του καλοκαιριού, χωρίς το κρύο του χειμώνα να της δίνει μία γλυκύτητα», το θερμόμετρο ανέβηκε στα ύψη!
Αρχικά, τη φωτογραφία της «τσίμπησαν» τα site της πόλης της και πολύ γρήγορα η Κοζανίτισσα Μαρκέλλα έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα, με τη φωτογραφία της να κάνει το γύρο του διαδικτύου και να γίνεται viral! 
Πολλοί μάλιστα είπαν πως η Μαρκέλλα ζήλεψε τη δόξα των αδελφών Καρντάσιαν, που πριν από λίγες μέρες πόζαραν με τον με το μπικίνι τους κάπου στο χιονισμένο Άσπεν, όπου και πέρασαν την Πρωτοχρονιά τους. Τι λέτε καλέ; Συγκρίνεται το Άσπεν με την Κοζάνη; Εμείς ψηφίζουμε δαγκωτό Μαρκέλλα! Δείτε και κάντε μόνοι σας τις συγκρίσεις:

Μαρκέλλα


Kendall Jenner


Kourtney Kardashian


2 σχόλια:

  1. Οι "Ελεεινίδες" που λέγαμε παραπάνω σε άλλη ανάρτηση κάποιου "ενοχλητικού". Πάντως στις 3 φωτογραφίες οι 2 είναι με κλειστά πόδια, υπάρχει ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ