Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συζήτησαν για όλους και για όλα!

Παρέα "champions league" συνέλαβε ο φακός του veriotis.gr το περασμένο Σάββατο σε κεντρικό εστιατόριο της Βέροιας! Με πολλές ευχές για καλή χρονιά και ειδικά για τη γιορτή του Βασίλη Πιτούλια, οι εκλεκτοί συνδαιτυμόνες δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο! Μεταξύ τυρού και αχλαδιού,
αναλύθηκαν όλες οι πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο αλλά σε διεθνές, με ιδιαίτερη έμφαση στις γεωπολιτικές ισορροπίες. Κατά τα άλλα, το ενδιάφερον μονοπώλησαν τα κεφτεδάκια του Ντίλιγκερ και η διαδικασία του ρεφενέ... καθώς (σύμφωνα με μαρτυρίες) δεν πρόλαβαν όλοι να φάνε τη σπαλομπριζόλα!


Για την ιστορία, στη φωτογραφία (από αριστερά): Στέλιος Ζιαμπούλης, Στέλιος Στεργίου, Στέργιος Ζυγουλιάνος, Βασίλης Πιτούλιας, Ζήσης Πατσίκας, Τάκης Κελεπούρης, Ιορδάνης Ιορδανίδης και Γιάννης Στεργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ