Quantcast

http://picasion.com/

«Τραυματισμένο» το Κίνημα Αλλαγής στην Ημαθία

Ήταν 22 Μαΐου του 2017 όταν η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε τη Βέροια και πραγματοποίησε μια μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Αιγές». Όπως βλέπετε και στην διπλανή φωτογραφία, η αίθουσα είχε γεμίσει ασφυκτικά, με πολλά
και προβεβλημένα στελέχη να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Και ενώ η προοδευτική παράταξη, μετεξελίχθηκε σε Κίνημα Αλλαγής, με του 212.000 πολίτες να πηγαίνουν στις κάλπες και να ψηφίζουν πρόεδρο την Φώφη Γεννηματά, εντούτοις το μέλλον δεν αποδείχθηκε αντάξιο των προσδοκιών. Μέσα σε 20 ημέρες, το Κίνημα Αλλαγής στην Ημαθία δέχθηκε τρία απανωτά χτυπήματα που το τραυμάτισαν βαθιά.
Η αρχή έγινε με την διαγραφή του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου, στην συνέχεια υπήρξαν τα σενάρια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άγγελο Τόλκα (φημολογείται πως μπορεί σε λίγες ημέρες να υπουργοποιηθεί, δείτε εδώ), ενώ το τελικό χτύπημα ήρθε από τον Φώτη Καραβασίλη. Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, με επίσημη ανακοίνωσή του (δείτε εδώ), γνωστοποίησε πως δεν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής, παρ' όλο που πριν από δύο μήνες περίπου, είχε ανακοινωθεί από τα κεντρικά του κόμματος. Είναι ηλίου φαεινότερο πως το Κίνημα Αλλαγής βγαίνει βαθιά τραυματισμένο από τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Κάτι τέτοιο φαίνεται έντονα και στις δημοσκοπήσεις, καθώς το φράγμα του 10%, μοιάζει πλέον μ' ένα άπιαστο σοσιαλιστικό όνειρο!

3 σχόλια:

  1. Παιδιά ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος κάνεις φίλε, να κλειδώσει την πόρτα, για να μην την ξανανοίξει ποτέ. Να ανοίξουμε άλλη πόρτα καινούργια, με άλλους όχι τους ίδιους.

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΟΜΩΣ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    ΤΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ