Quantcast

http://picasion.com/

Στην Κίνα για επαγγελματικούς λόγους ο Καρυπίδης

Τι ετοιμάζει; 
Στην Κίνα θα βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες για επαγγελματικούς λόγους, ο Θόδωρος Καρυπίδης.
Συγκεκριμένα, ο Ημαθιώτης επιχειρηματίας ταξίδεψε στην Ασία, προκειμένου να συναντηθεί με επενδυτές και να ανοίξει νέους ορίζοντες στις επιχειρήσεις του. Σύμφωνα με
πληροφορίες, θα επιστρέψει στην Ελλάδα το διάστημα 20-22 Ιανουαρίου, όπου και αναμένεται να γνωστοποιήσει την πορεία του ταξιδιού. Σημειώνεται πως ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ επιθυμεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο τμήμα εξαγωγών και για τον λόγο αυτό είχε διαδοχικές συζητήσεις με Κινέζους ολιγάρχες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του εμπορίου.

6 σχόλια:

  1. Α καλώς τον βρε που χάθηκες?άφησες την Αμερική και έπιασες την κινα?εσύ τι νομίζεις ότι κόσμος είναι χαζός και δεν καταλαβαίνει τι άνθρωπος είσαι? Αφού δε το χεις γιατί δεν αλλάζεις επάγγελμα? Θέλεις να υπερχρεωσεις και άλλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για διακοπές πήγε ρε,
    Να φύγει λίγο από το κρύο.
    Όλα τα αλλα είναι να’Χάνε να λέγανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντέ πήγαινε να μαζέψεις κανένα φράγκο μπας και ξεχρεωσεις κανέναν άνθρωπο!όσο για τον Άρη την ομαδουλα που δυστυχώς και αυτήν θα την βουλιάξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομαδουλα είναι η ομάδα σου ,γυφτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χα χα όταν θα τα χάσετε όλα εμείς εδώ θα είμαστε και θα σας δίνουμε χαρτομάντιλα!θα σε επερνα για μαζορετα ούτε γιαυτό κάνεις όπως και για τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ