Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαββατόβραδο με live - Κυριακή με σούβλες στο «Παλιό Ποδήλατο»

Διοργανώστε και κοπή πίτας με live μουσική!
Η Σοφία, ο Τηλέμαχος και η Υπατία έφυγαν, τα χιόνια λιώνουν, ο δρόμος για τη Ραχιά είναι καθαρός και το «Παλιό Ποδήλατο» πανέτοιμο να μας υποδεχθεί για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο διασκέδασης και γεύσης. Σάββατο βράδυ τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε με live μουσική από την πιο φευγάτη μουσική παρέα που παίζει τα πάντα. Λαϊκά, παραδοσιακά, δημοτικά, σύγχρονα... γιατί όλα τα παίζουν στο «Παλιό Ποδήλατο»!
Κυριακή μεσημέρι, το «Παλιό Ποδήλατο» θα μας περιμένει με τις σούβλες του φουλ γεμάτες με κοκορέτσι κεμπάπ, πανσέτα και αρνί και πολλά μαγειρευτά. Και φυσικά νόστιμες επιλογές από το μενού του «Παλιό Ποδήλατο».

Κοπή πίτας στο «Παλιό Ποδήλατο» με live μουσική!
Προγραμματίζετε τον ετήσιο χορό ή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Σύλλογό σας, την επιχείρησής σας ή την υπηρεσίας σας; Ψάχνετε ένα όμορφο περιβάλλον, με καλό φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική, για να περάσετε όλοι μια όμορφη βραδιά;
Το «Παλιό Ποδήλατο» στη Ραχιά θα φιλοξενήσει την εκδήλωσή σας, με την καλύτερη εξυπηρέτηση και κυρίως τις καλύτερες τιμές!

Τηλ. Επικοινωνίας και Κρατήσεων: 6975634866











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ