Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κινητοποίηση μέσω facebook για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Κάλεσμα για απεργία, καταλήψεις σχολείων, κλείσιμο συνόρων, στάση πληρωμών
Μια σειρά κινητοποιήσεων ενάντια στην ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, διοργανώνονται τις τελευταίες ημέρες μέσω facebook, καλώντας και τους Βεροιώτες να συμμετέχουν. Στάση
πληρωμών και ανάληψη καταθέσεων μια ημέρα πριν και μετά την ψήφιση της Συμφωνίας, κλείσιμο των συνόρων την ημέρα της ψήφισης με τη βοήθεια των αγροτών, 48ωρη κατάληψη των Σχολείων και 48ωρη γενική απεργία στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Πρόθεση των διοργανωτών είναι να παραλύσει η χώρα για δυο ημέρες, πριν και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στην ελληνική βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι χρήστες των social media θα ενημερώνονται μέσω της σελίδας των event για πιθανή αλλαγή της ημερομηνίας των κινητοποιήσεων, ανάλογα με την τελική ημερομηνία της ψήφισης της Συμφωνίας. Στην περιγραφή των event αναφέρονται τα εξής:

48ωρη Στάση πληρωμών και ανάληψη χρημάτων για Μακεδονία.
Ελληνίδες και Έλληνες,
σας καλούμε όλους να αγωνιστείτε για την Μακεδονία μας και συγκεκριμένα να προβείτε ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
μία ημέρα πριν και κατά την ψήφιση του κατάπτυστου νομοσχεδίου στην ελληνική Βουλή και επίσης να προβείτε σε
ΑΝΑΛΗΨΗ των χρημάτων σας από τις ελληνικές τράπεζες.


Κάλεσμα πατριωτών αγροτών για κλείσιμο συνόρων κατά την ψήφιση.
Ελληνίδες και Έλληνες, απευθύνουμε ΚΑΛΕΣΜΑ στους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ να κατεβάσουν τα τρακτέρ και να
ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΝ ημέρα ψήφισης της κατάπτυστης συμφωνίας στη Βουλή.
Πατριώτες αγρότες, ήρθε η ώρα να εκτελέσετε κι εσείς το χρέος σας, απέναντι στην πατρίδα, απέναντι στη Μακεδονία μας, προσβλέπουμε σε στήριξή σας

48ωρη Πανελλήνια κατάληψη σχολείων για Μακεδονία κατά την ψήφιση.
Καλούμε σε 48ΩΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ όλων των σχολείων, πριν και κατά, την ημέρα ψήφισης της κατάπτυστης Συμφωνίας Πρεσπών.
Καλούμε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, που στήριξαν την προηγούμενη προσπάθεια, και δεν θα μπορούν να παρευρεθούν εκείνη την ημέρα μπροστά στη Βουλή, να αγωνιστούν και αυτοί με την σειρά τους & πάλι για την Μακεδονία. 

48ωρη Πανελλαδικη απεργία για Μακεδονία κατά τη ψήφιση στη βουλή.
Ελληνίδες και Έλληνες,
σας καλούμε, ταυτόχρονα με την κατάληψη - αποχή, της νεολαίας από τα μαθήματα στα σχολεία την ημέρα ψήφισης του κατάπτυστου νομοσχεδίου, για την Μακεδονία, να προχωρήσετε σε Α Π Ε Ρ Γ Ι Α & ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. 
Όσες και όσοι δεν θα μπορούν να παρευρεθούν εκείνη την ημέρα μπροστά στη Βουλή, να αγωνιστούν και αυτοί με την σειρά τους & πάλι για την Μακεδονία. 

2 σχόλια:

  1. Καλα ολα αυτα αλλα δεν αποτελουν μοχλο πιεσης απο τη στιγμη που θα γινουν 1 ημερα πριν και 1 μετα.αντιθετως η απεργια και η σταση πληρωμων πρεπει να ξεκινησει απο εχθες μεχρι την τελικη αποσυρση του πωλητηριου νομοσχεδιου της μακεδονιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ