Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιώργος Ευφραιμίδης: Ο κορυφαίος Bartender της Βέροιας

Έτοιμος να κατακτήσει τον «World Class Bartender»
Ένας συμπολίτης μας ετοιμάζεται να πάρει μέρος σ' έναν παγκόσμιο διαγωνισμό που αφορά την τέχνη των κοκτέιλ. Ο λόγος για τον Γιώργο Ευφραιμίδη, έναν από τους κορυφαίους Bartender της Ελλάδας, ο οποίος θα συμμετάσχει στον 
παγκόσμιο
διαγωνισμό «World Class Bartender». Οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν να δείξουν τα ταλέντα τους επάνω στο κοκτέιλ, αλλά και στο σύνολο των γνώσεών σε διάφορα ποτά και στην διαχείριση υλικών. Ο διαγωνισμός γίνεται κάθε χρόνο και θεωρείται ο μεγαλύτερος διαγωνισμός κοκτέιλ παγκοσμίως.
Να σημειωθεί πως ο 
Γιώργος Ευφραιμίδης είχε συμμετάσχει και την περσινή χρονιά, κατακτώντας μια πολύ καλή θέση. 
Στόχος του είναι να κατακτήσει την κορυφή, χωρίς ωστόσο αυτό να αποτελεί αυτοσκοπό. Για εκείνον, η αναμέτρηση με μεγάλα ονόματα της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Αμερικής αποτελεί την μέγιστη πρόκληση. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα του επιφέρει πολλαπλά οφέλη σε εμπειρίες, γνώσεις και γνωριμίες. Η ημερομηνία του φετινού διαγωνισμού θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Ο Γιώργος Ευφραιμίδης είναι απόφοιτος Μηχανολόγος Μηχανικός του Α.Π.Θ. Παράλληλα με τις σπουδές του έκανε μαθήματα σε κορυφαία Ακαδημία bartender για 3 ολόκληρα χρόνια. Πλέον ασχολείται επαγγελματικά με το bartending, είτε κάνοντας μαθήματα σε νέους bartenders, είτε ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε διάφορα μαγαζιά μπαρ και κοκτέιλ μπαρ. Καλή επιτυχία Γιώργο!

























photo credits: Valantis Arsenios



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ