Quantcast

http://picasion.com/

Γκίμας: «Οι παίκτες μου στάθηκαν σαν ομάδα»

Ο Δημήτρης Γκίμας μετά ο τέλος του αγώνα ΚΣ Γέφυρας - Φίλιππος Βέροιας και το νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα του δήλωσε: «Θα πρέπει πρώτα να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Γέφυρας για την άριστη φιλοξενία να συγχαρούμε επίσης την αντίπαλη ομάδα και τον κόουτς για το εξαιρετικό παιχνίδι που έγινε. Για την ομάδα μας ήταν μια σημαντική και δίκαιη νίκη. Σίγουρα δεν είχαμε τον καλύτερο δυνατό ρυθμό άλλα αυτό είναι κάτι αναμενόμενο μετά από μια τέτοια διακοπή. Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και οι έντεκα παίκτες μας γιατί στάθηκαν για μια ακόμη φορά σαν ομάδα ο ένας δίπλα στον άλλο. Σαν αδέλφια ο ένας δίπλα στον άλλο σε καλές και κακές αποφάσεις. Θα πρέπει να σταθούμε όμως στα λάθη κακής αυτοσυγκέντρωσης που κάναμε σαν ομάδα στο τέλος, μεταξύ αυτών κι ένα σημαντικό δικό μου, και να μην τα επαναλάβουμε. Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν αυτά. Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει αφού την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα των Ίκαρων Σερρών όπου χρειαζόμαστε την παρουσία των πιστών μας φίλων».

1 σχόλιο:

  1. Όλοι στο ΕΑΚ Μακροχωρίου την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 17.00 το απόγευμα για το παιχνίδι με τους Ικαρους Σερρών. Το αξίζουν τα παιδιά, παλεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ