Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτη γκάφα στον ΣΚΑΪ - Έχει θάλασσα η Βέροια;

Έκπληκτοι έμειναν οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το πρωί της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου το κανάλι του ΣΚΑΪ. Πιο συγκεκριμένα, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή οι «Αταίριαστοι» έπαιξε το ρεπορτάζ των Θεοφανείων από τη Βέροια, με το video wall να δείχνει εικόνες του
Θεολόγου Μαρμάγγελου από τον μαγευτικό Τριπόταμο. Σε μια στιγμή, ο παρουσιαστής Γιάννης Ντσούνος, βλέποντας την όμορφη φωτογραφία σχολίασε πως τα χιόνια κατέβηκαν μέχρι τη θάλασσα, με αποτέλεσμα η ατάκα αυτή να προκαλέσει την «έκρηξη» του συμπαρουσιαστή του Χρήστου Κούτρα. Ο έμπειρος δημοσιογράφος του είπε χαρακτηριστικά: «Ποια θάλασσα μωρέ στη Βέροια; Ναι έχεις δίκιο! Μετά βγήκαν και για καλαμαράκια. Ωραία παραλία έχετε εκεί στην Ημαθία. Δεν το ήξερα πως η Βέροια έχει το Nammos». Δείτε το video:

5 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΏΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΑΜΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ!!!! ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;;;;ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγε να τα 'μπαλώσει' ο ένας απο τους 'Αταίριαστους' στο ΣΚΑΙ. Αλλά σκεπάρνι απο γεωγραφία ο Καρπενησιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί η Βέροια να μην έχει θάλασσα, έχει όμως ο νομός μας. Μήπως γι' αυτό μπερδεύτηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ