Quantcast

http://picasion.com/

Στο έλεος του Θεού η Ζωοδόχος Πηγή από την έντονη χιονόπτωση - Τι λένε οι καταστηματάρχες

«Στο έλεος του Θεού μας έχουν εγκαταλείψει» λένε οι καταστηματάρχες που βρίσκονται στη Ζωοδόχο Πηγή, στην παλαιά Εθνική οδό Βέροιας - Κοζάνης. Έπειτα από την έντονη χιονόπτωση που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι της περιοχής, κάνουν λόγο για πλήρη εγκατάλειψη αφού όπως συμπληρώνουν δεν πέρασε ούτε ένα εκχιονιστικό της Περιφέρειας από το σημείο προκειμένου να καθαρίσει τον δρόμο, με αποτέλεσμα να αποτελεί μεγάλο πρόβλημα και στους ίδιους, αλλά και στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Οι ίδιοι αναφέρουν πως το κομμάτι της Παλαιάς Εθνικής Οδού που ανήκει στην Ημαθία έχει καθαριστεί. Όπως αναφέρει το kozanilife.gr, την περιοχή υπάρχουν 3 καταστήματα εστίασης και μια 4μελης οικογένεια που μένει μόνιμα η οποία έχει αποκλειστεί κυριολεκτικά και δεν μπορούν να μεταβούν στην κτηνοτροφική μονάδα την οποία διατηρούν. Οι παρακάτω φωτογραφίες που αποτυπώνουν την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική οδό Κοζάνης – Θεσσαλονίκης, είναι τραβηγμένες το πρωί της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου.



1 σχόλιο:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΈΒΑΙΝΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ....ΟΙ ΛΥΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ