Quantcast

http://picasion.com/

Πού θα τελέσει των Αγιασμό των Υδάτων ο Μητροπολίτης Βέροιας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα εορταστούν και φέτος τα Θεοφάνεια στην Ημαθία. Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, παραμονή των Θεοφανείων, το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βέροιας θα τελεστεί ο Μέγας Αγιασμός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη. Το Σάββατο
στις 6 το απόγευμα, ο Μητροπολίτης θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας όπου θα ομιλήσει ο Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος Μάζας.

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, εορτή των Θεοφανείων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βεροίας και στη συνέχεια θα προεξάρχει στην Τελετή Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στον Τριπόταμο, στο ύψος των Νεκροταφείων. Η πομπή θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου, όπου και θα τελεστεί ο Αγιασμός των Υδάτων στις 11:30 π.μ.

Την ίδια ημέρα θα αγιάσει τα ύδατα:
- Στις 12:30 μ.μ. Νάουσα (άλσος Αγίου Νικολάου)
- Στη 1:00 μ.μ. στο κολυμβητήριο της Νάουσας
- Στις 3:30 μ.μ. στο φράγμα του Αλιάκμονος

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ