Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε απόψε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό στην πιο τεράστια οθόνη της Βέροιας!

8 τετραγωνικά μέτρα οθόνη - Απίστευτη εμπειρία θέασης!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 21:00 τον Παναθηναϊκό, για την 16η αγωνιστική της EuroLeague και το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι του 2019. Το «Stadium» sports cafe σας περιμένει να παρακολουθήσετε live τον αγώνα, με τη μοναδική εμπειρία θέασης που προσφέρει η υψηλής ευκρίνειας οθόνη 8 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει. Η πιο τεράστια οθόνη της Βέροιας... σαν να είστε στις μπροστινές θέσις του ΣΕΦ!
Το «Stadium» sports cafe είναι ένας νέος χώρος all day πολυχώρος στην Προμηθέα, που δημιουργήθηκε τόσο για τους λάτρεις των σπορ, για άνετη παρακολούθηση αγώνων του Ελληνικού, Ιταλικού, Γερμανικού, Ισπανικού, Γαλλικού πρωταθλήματος, αγώνων μπάσκετ, ΝΒΑ, χάντμπολ, αγώνων Champions League και Europa League, στις συνολικά 10 τηλεοράσεις του, αλλά και όσων αναζητούν έναν όμορφο χώρο για καφέ ή ποτό από το πρωί μέχρι το βράδυ.

«STADIUM»
Τηλ. 6972990000
Θερμοπυλών 11-13, Βέροια





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ