Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Εληά

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όμορφες εκπλήξεις ο δήμος Βέροιας άναψε το βράδυ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Εληάς. Το σύνθημα για το άναμμα του δέντρου έδωσε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ακολούθησαν
Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου, υπό τη διεύθυνση του Βαλάντη Κυριακίδη. Ένα μοναδικό υπερπερθέαμα με ξυλοπόδαρους, φωτιές, ξιφομαχίες στο Καράβι των Ξωτικών. Μ' αυτόν τον τρόπο σηματοδοτήθηκε η επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική συναυλία με την συμμετοχή της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της Έλλης Πασπαλά. Τραγούδια και μελωδίες, σ' ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ:

















3 σχόλια:

  1. Φανταστική βραδιά!μπράβο ήταν πολύ ωραία!τα παιδιά ξετρελαθηκαν και εμείς μαζί τους.η συναυλία ήταν ονειρεμένη. Μπράβο στο Δήμο Βέροιας θέλουμε και άλλες τέτοιες βραδιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χαρά των παιδιών ήταν η όλη επιτυχία παρά το κρύο. Και του χρόνου Χρόνια Πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ