Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα πήρε στο κρανίο η Χριστοπούλου με το "απαράδεκτο" σχόλιο της Μπέλλα

Το άστοχο σχόλιο της Ιωάννας Μπέλλα σχετικά με τη βία στις γυναίκες έφερε θύελλα αντιδράσεων. Τόσο σε εκπομπές όσο και εκτός, σημαντικές γυναίκες αναφέρθηκαν στη συγκεκριμένη «άστοχη» ατάκα. Η καλλονή από τη Βέροια, που βρίσκεται στην Ταϊλάνδη για τον διαγωνισμό
ομορφιάς Miss Universe μπορεί να πήρε θέση απολογούμενη στα social media για όσα είπε, όμως η κατακραυγή που δέχτηκε ήταν έντονη. Ανάμεσα σε άλλους η coach του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου ήταν από τα πρόσωπα που κατέκριναν το μοντέλο. Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παρουσιάστρια τοποθετείται αρνητικά για την Ιωάννα Μπέλλα. Μετά την ανάδειξή της σε Σταρ Ελλάς, είχε δηλώσει: «Φυσικά βγήκε λάθος Σταρ Ελλάς η Ιωάννα Μπέλλα, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την ηλικία της από το παρουσιαστικό της». Δείτε το video:

1 σχόλιο:

  1. Στα καλλιστεία κρίνουν εμφάνιση,όχι μυαλό.
    Καλλιστεία ομορφιάς είναι,όχι διαγωνισμός μυαλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ