Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραμονή Χριστουγέννων στο «12 γράδα»

Με ελεύθερο μενού και έξτρα εορταστικές προτάσεις του chef Ιωάννη Σαμούκα 
Παραμονή Χριστουγέννων στο «12 γράδα» για το ομορφότερο ρεβεγιόν του έτους σε ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία της Βέροιας, στη γραφική Μπαρμπούτα. Το «12 γράδα» ντύθηκε στα γιορτινά του,
σχεδίασε το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με κάθε γευστική λεπτομέρεια και μας περιμένει να απολαύσουμε το πιο εορταστικό δείπνο του χρόνου, στον ζεστό, ατμοσφαιρικό και cozy χώρο του με θέα το ποτάμι.
Με επιλογές από το μενού του «12 γράδα», καθώς και έξτρα εορταστικές προτάσεις με την υπογραφή του chef Ιωάννη Σαμούκα. 
Συνοδεύστε το δείπνο σας με ένα κρασί, από την πλήρως ενημερωμένη λίστα κρασιών με παλαιωμένες εσοδείες αλλά και εορταστικούς αφρώδεις οίνους και σαμπάνιες! 

Τηλ. Κρατήσεων 2331100112


Τοπικές γεύσεις με δημιουργικές πινελιές, αρώματα του κρασιού, ζεστή ατμόσφαιρα, παράδοση και αρτιστίκ διακόσμηση, συναντώνται στο διώροφο διατηρητέο κτίριο στη συμβολή των οδών Σοφού & Δημοσθένους. Σημείο αναφοράς της γαστρονομίας της Ημαθίας, ο chef Ιωάννης Σαμούκας αξιοποιεί στο έπακρο τον τοπικό γαστρονομικό πλούτο, δημιουργώντας πιάτα υψηλής γαστρονομίας με οικίες μυρωδιές και γεύσεις.


Εστιατόριο «12 γράδα»
Σοφού 11 & Δημοσθένους







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ