Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χειμερινό ηλιοστάσιο: Απόψε θα είναι η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου

Βέροια by... lοng night!
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου σήμερα και στο βόρειο ημισφαίριο, όπου ανήκει και η Ελλάδα, είναι το χειμωνιάτικο ηλιοστάσιο, δηλαδή η μικρότερη μέρα και η μακρότερη νύχτα του χρόνου, καιρική στιγμή που σηματοδοτεί την τυπική έναρξη του χειμώνα. Σε
περίπτωση που δεν τον καταλάβατε από τις θερμοκρασίες... ψύχους που επικρατούν στη Βέροια. Και για να σας κάνουμε να νιώσετε ακόμα χειρότερα, σκεφτείτε πως σήμερα, αντίστροφα, στο νότιο ημισφαίριο αρχίζει το καλοκαίρι, με τη διάρκεια της μέρας στο αποκορύφωμά της!

Στη Βέροια σήμερα αντικρίσαμε τον ήλιο στις 07:50, ενώ το σκοτάδι θα πέσει στην πόλη μόλις στις 17:06, δηλαδή σε κάτι λιγότερο από 9 ώρες! Δεν πειράζει όμως, θα απολαύσουμε έτσι για περισσότερες ώρες τα πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στα μπαλκόνια, καταστήματα, δρόμους και πλατείες της πόλης. Η νύχτα στη Βέροια θα είναι μεγάλη... απολαύστε την!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ